Telefonumdan twitter'a giremiyorum

Konu Sahibi
Telefonumdan twitter'a giremiyorum
Öncelikle iyi günler arkadaşlar.

4-5 gündür telefonumdan twitter'a bağlanamıyorum. Önceleri hiç sorun yoktu webten giriyordum. Artık mobile.twitter.com'a giriş yaptıgımı bağlanmıyo ekranda bekliyor yani sayfayı yüklemeye devam ediyor ama bi türlü yüklenmiyor.

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Aynı sorun bendede var ama operada. Normal tarayıcıda sorun yok.

15097

Üye
Twitter App'ini cep telefonuna indir. Hangisi uygunsa

Konu Sahibi
Normal tarayıcıdan da giremiyorum yardım edecek birileri yok mu

15097

Üye
App'i denedin mi?

CanKartaL

Emekli Yönetici
Öncelikle telefon modelinizi ve yazılım sürümünüzü (C7 Anna veya Belle) gibi belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilir hatta konuyu daha çok yardım alabileceğiniz bir bölüme taşıyabiliriz.
C6-01 Belle ile az önce sosyal ağlar üzerinden twitter a girdim. Denemek için web tarayıcısından da mobile.twitter.com a girdim.
Eğer cihazınız C7 ise internet geçmişinizi temizleyin tekrar deneyin veya farklı bir tarayıcı (opera mobile veya mini gibi) ile giriş yapmayı deneyin. Bu arada internet bağlantınızı da kontrol ediniz.

15097

Üye
Ovi Store'da da Twitter uygulaması mevcut.

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim size. Geçmişi temizledigimde sorun düzeldi Yardımınız için teşekkürler kolay gelsin efendim

NNBYRM

Üye
Twittera giremiyorum, sorunum yükleme ile ilgili değil açılıyor sayfa hatta kullanıcı adımı girip şifremi yazıyorum giriş yap diyorum, yükleniyor fakat aynı sayfaya tekrar geliyor. (kullanıcı adı ve parola kısmı boş olarak yükleniyor sanki hiç girmemişim gibi). neden acaba? telefon modeli Nokia c5-03

CanKartaL

Emekli Yönetici

Hangi adrese girmeye çalışıyorsunuz? mobil sayfa mı yoksa normal masaüstü sayfasına mı?
Farklı bir tarayıcıyla (opera mini gibi) girmeyi denediniz mi?

NNBYRM

Üye
mobile.twitter.com sayfasından giriyorum. kullanıcı adı şifre giriliyor giriş yap diyince tekrar bana aynı sayfayı gösteriyor. hiç kullanıcı adı şifre yazmamış gibi.

aynen öyle telefon modeli samsungs3653wifi twittera giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum. giriş yap deyince yine giriş yap sayfası cıkıyor.

evet aynı sorunu ben de yaşadım.kullanıcı adı şifreyi yazıp tıklıyorum fakat yine ilk sayfaya dönüyor.çözümü bilen yardımcı olursa süper olur

aynı şey bendede oldu telefonum samsung champ lütfen yardım eder misiniz

pcden twittera girebiliyorum fakat mobilden giremiyorum, şifre veya kullanıcı adı yanlış diyor ama şifreyi defalarca kontrol ediyorum, pcde girebilirken mobilde neden giremiyorum, acil yardım lütfen

kardeş bağlantı hatasından olabilir

kont728

Üye
aynı sorun bende de var çözümü bilen yok mu ?

kont728

Üye
telefondan giremiyorum ama?

- - - Eklendi - - -

telefondan giremiyorum ama?

Arkadaşlar, dns yasaklandığından beri twittera bir türlü girilmiyor. Ama biri şu sitede farklı bir giriş yöntemi bulmuş. Denemekte fayda var.