Telefonuma Uygulama yükleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma Uygulama yükleyemiyorum
Refresh'e güncelledikten sonra telefonuma her uygulama yüklenmemeye başladı. Mağazadakilerden geçtim siteden indirdiklerim de yüklenemedi hatası verip duruyor. Telefonum hackli acaba nedeni ne olabilir ?

[ENGİN]

Üye
birde hack'sız deneseydın.

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Hackden kaynaklı olabilir mi ?

[ENGİN]

Üye
olabilir belki mağazanın 3.30 sürümü mü yüklü

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum garantiden yeni geldi suitte ne kadar güncelleme varsa yükledim.

[ENGİN]

Üye
birde hacksiz yüklemeyi denemelisin bence

escape72

Üye
kardeş mobil veri aç 3g çeken bir yerde ol yada wifi sinyali yüksek olan bir wifi bağlan ve qt bileşeni isteyen bir program indir mağazadan örneğin night flash indir tüm eksik parçaları otomatik yükler birde öyle dene bakalım olması lazım

kardeşim banada oluyodu aynı şey hatta burda konuda açtım karnaval yüklerken o hatayı verip durdu rompatcherdan girip hacki devre dışı bırak öle yükle uygulamaları o zaman yükleniyo sonra tekrar hacki devreye sokayabilirsin. telefonu açıp kapamana gerek yok hacki devre dışı bırakıp reset atarsan tele hackli olarak açılıyor gene işini bitirdikten sonra gene devreye sokar kullanmaya devam

Akatsuki

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler deneyeyim.

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap

Telefonda hack etkinken QT programları internet bağlantı yapamayıp kurulum hatası veriyor. Arkadaşın dediği gibi hack pasif duruma getir internet açık olsun uygulamaları bi sorun çıkmadan yüklersin. Uygulamaları yükledikten sonra hack tekrar aç/açma sana kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...