achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: tamam tel pert 3 kattan asagı dustu bi fırlattım yedi nanayı Genişletmek için tıkla ... ne yaptın - - - Eklendi - - - toprağa mı düştü
anil41kocaeli' Alıntı: tamam tel pert 3 kattan asagı dustu bi fırlattım yedi nanayı Genişletmek için tıkla ... ne yaptın - - - Eklendi - - - toprağa mı düştü
yaren_dede Üye achambo' Alıntı: ne yaptın - - - Eklendi - - - toprağa mı düştü Genişletmek için tıkla ... bu yalana anıl bile inanmadı sende inanmamışsındır herhalde
achambo' Alıntı: ne yaptın - - - Eklendi - - - toprağa mı düştü Genişletmek için tıkla ... bu yalana anıl bile inanmadı sende inanmamışsındır herhalde
achambo Üye yaren_dede' Alıntı: bu yalana anıl bile inanmadı sende inanmamışsındır herhalde Genişletmek için tıkla ... dur abi ya inanmış gibi yapıyodum ne zaman cevap veremicek diye denicektim - - - Eklendi - - - ama ben 3. kattan düşen telefon gördüm
yaren_dede' Alıntı: bu yalana anıl bile inanmadı sende inanmamışsındır herhalde Genişletmek için tıkla ... dur abi ya inanmış gibi yapıyodum ne zaman cevap veremicek diye denicektim - - - Eklendi - - - ama ben 3. kattan düşen telefon gördüm
Anil-D Üye Konu Sahibi bugun bende terslik terslik ustune bana olanlarıda sayimmi ben şuan dogru soyluyom kasa degişcek ekran gitti ortadaki beyaz tuş gtti daha sayimmi
bugun bende terslik terslik ustune bana olanlarıda sayimmi ben şuan dogru soyluyom kasa degişcek ekran gitti ortadaki beyaz tuş gtti daha sayimmi
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: bugun bende terslik terslik ustune bana olanlarıda sayimmi ben şuan dogru soyluyom kasa degişcek ekran gitti ortadaki beyaz tuş gtti daha sayimmi Genişletmek için tıkla ... git bi discovery al rahatla kurtul symbiandan
anil41kocaeli' Alıntı: bugun bende terslik terslik ustune bana olanlarıda sayimmi ben şuan dogru soyluyom kasa degişcek ekran gitti ortadaki beyaz tuş gtti daha sayimmi Genişletmek için tıkla ... git bi discovery al rahatla kurtul symbiandan