Uygulama Telefonum Çalındı

bymc51

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Çalındı
Herkese merhaba
2 Gün önce samsung galaxy s3 telefonum çalındı ve ardından andorid sistemli bir telefon daha aldım.Sorum şöyle
Ben daha önce samsung'a format attığımda rehberim tekrar geri geliyordu.
Gmail rehbere baktıgımda herhangi bir numara yok
Acaba bu yedekleri nerden çekıyordu?
samsungun yada androidin yedekleme servislerinin ismini bilen var mı?Tavsiyeniz ne olur ?

dRaJ3N

Üye
Google'a senkronize edersin yada Samsung Account'a yedeklersin. onun haricinde Root yardımıyla Cloud Backup yaparsın veya Advanced MobileCare Uygulaması ile Cloud Backup Alabilirsin Rehberini ve arama kayıtlarını. Kolay Gelsin.

bymc51

Üye
    Konu Sahibi
Polise haber etmedin mi s3 ü peki
Hayir haber etmedim
Google'a senkronize edersin yada Samsung Account'a yedeklersin. onun haricinde Root yardımıyla Cloud Backup yaparsın veya Advanced MobileCare Uygulaması ile Cloud Backup Alabilirsin Rehberini ve arama kayıtlarını. Kolay Gelsin.
Foat attigimda rehberin geliyordu ancak telefonu kaybettim yeni telefona yedekleri almak istiyorum ancak eski telefonuna gelen yedekler hangi servisten geliyordu bunu hatrlamiyorum.galiba geçici bi s3 bulup onun üzerinden deniyecegim

ishak388

Üye
cihaz 2.el değilse polise şikayet edip takip ettirebilirsin belki faydası dokunabilir.samsung account dur yedekleme servisi yanlış hatırlamıyorsam

Tepkiler: bymc51

Kontrol

Üye
Ben hep sim Rehberinde tutuyorum kişileri sağlam olsun diye de hafıza kartına yedeklemistim ama çalınması hıc aklıma gelmemişti hemen gmail e yedek atayım

0MG90

Üye
İmei numarasıyla buluyordu herhalde polisler. Ben öyle hatırlıyorum.

emarat

Üye
Çalan kişi çoktan imei yazdırmıştır

0MG90

Üye
4/2 'si anlamaz o işlerden. Gitmediği sürece vakit kaybediyor.

Tepkiler: The Shadow