melih-gs Üye Tammda arkadslar bende nokıa n 95 var ama acamadım ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevınırım
windows_7 Üye abi yeter artık ama yaaa inadına mı unsingnıd koyuyonuz yaa siteden soğudum valla herşey unsingnıd ne bu ya
abi yeter artık ama yaaa inadına mı unsingnıd koyuyonuz yaa siteden soğudum valla herşey unsingnıd ne bu ya
nizma Üye Bu başlığı açana sözüm: bir sürü kişi aynı soruyu sormuş 1. N73 e uyuyor mu? 2. Seritifika problemi atlatılabilir mi? Cevap verirsen seviniriz artık.Konu açıp takip etmek lazım
Bu başlığı açana sözüm: bir sürü kişi aynı soruyu sormuş 1. N73 e uyuyor mu? 2. Seritifika problemi atlatılabilir mi? Cevap verirsen seviniriz artık.Konu açıp takip etmek lazım
aryscat Üye program güzel... çalıştıramayan arkadaşlar N95 Accelerometer Plugin For Sensor uygulamasını indirip yüklesinler... Denendi... Tecrübe ile sabittir... Emeğine sağlık...
program güzel... çalıştıramayan arkadaşlar N95 Accelerometer Plugin For Sensor uygulamasını indirip yüklesinler... Denendi... Tecrübe ile sabittir... Emeğine sağlık...
cmszer Üye bende çin malı IPhone var ve bu özelliği kapatmak istiyorum.nasıl olucak yardım edermisiniz :SS.