Telefonu hackledikten sonra internete bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefonu hackledikten sonra internete bağlanmıyor
Telefona hackli yazılım yükledim . 111.030.609 v1.0 yükledim işte . Yüklemeden önce de ara sıra girmiyordu . Bağlanmaya çalışırken "Erişime izin verilmedi" yazıyor bağlanmıyor . Yardım edin arkadaşlar

[ENGİN]

Üye
ınternete nerden girıyosun arkadaşım

Konu Sahibi
Kendi tarayıcısından giriyorum .

Evet açık eminim , hackli olunca belle gidiyor . İnternet açılmıyor .

peki hackle alakalı olduğuna emin misin? rompatcher'ı kaldırınca sorun düzeliyor mu?

Konu Sahibi
Kendi yazılımı hackli , bir dosya veya virüs bağlanmaya izin vermiyor

rompatcher'ı ve yamalarını silerek hacki kaldırabilirsin ama onla alakalı olduğunu sanmıyorum.bi antivirüs kullanıyosan belki o engelliyordur internete bağlanmanı.internet ayarlarını tekrar istemeyi de bi dene.bi de wifi ile bağlanıyo mu bi de onu dene bence

Febris

Üye
ofw flaşla norton ile hack yap arkadşım daha c6-01 için güzel cfw yok en iyisi orjinal belle suan noron ile hack yap cfwddn iyi calısıyor.

uruno

Üye
herşeye format at ps suitten güncelle hack internet problemi yapmaz büyük ihtimalla sendeki hackli yazılım bozuk yüklendi tele dediğimi yapıp sonrasında hackle 45 sn de.

uruno

Üye
herşeye format at ps suitten güncelle hack internet problemi yapmaz büyük ihtimalla sendeki hackli yazılım bozuk yüklendi tele dediğimi yapıp sonrasında hackle 45 sn de.

[ENGİN]

Üye
wifiden baglandın mı hıç

Konu Sahibi
Demin bilgisayarı telefondan internete bağlamayı denedim bağlandı , fakat telefondan bağlanmıyor

----------Eklendi @ 17:01:22 ---------- Yazıldı @ 17:00:59 ----------

Hiç bir yere bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...