serihan Üye s3 son güncellemelerini alıyor. lg ise güncellemede tam takır. Nexus 4.3 alacak ilk telefon olacak fotolarını görmedin mi? Hatta Nexus 4.3 atmış şekilde daha sonra piyasaya sürülecek.
s3 son güncellemelerini alıyor. lg ise güncellemede tam takır. Nexus 4.3 alacak ilk telefon olacak fotolarını görmedin mi? Hatta Nexus 4.3 atmış şekilde daha sonra piyasaya sürülecek.
Invoke Üye patronus' Alıntı: Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler büyük ihtimalle s3 alacağım yada nexus 4. Lg optimus g var hala düşüncelerim arasında. Genişletmek için tıkla ... Ben üçü arasından Nexus 4 derim. - - - Eklendi - - - Ya da G Proyu bekle , note3e rakip bence.
patronus' Alıntı: Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler büyük ihtimalle s3 alacağım yada nexus 4. Lg optimus g var hala düşüncelerim arasında. Genişletmek için tıkla ... Ben üçü arasından Nexus 4 derim. - - - Eklendi - - - Ya da G Proyu bekle , note3e rakip bence.
MaxiHan Üye Konu Sahibi Babamda zaten nexus 4 var biliyorum nexusu zaten oncesinde ben kullaniyorum diyodum.
fk555897 Üye patronus' Alıntı: Laptopum var ama aklimda laptopu satip surface pro almak var. Ayrica ben zaten cok nadir oyun oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamazsan tablet daha çok işine yarar bir laptoptan. Samsung ATIV TAB serisinden bir Windows 8'li tablet almanı öneririm.
patronus' Alıntı: Laptopum var ama aklimda laptopu satip surface pro almak var. Ayrica ben zaten cok nadir oyun oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamazsan tablet daha çok işine yarar bir laptoptan. Samsung ATIV TAB serisinden bir Windows 8'li tablet almanı öneririm.
MaxiHan Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Oyun oynamazsan tablet daha çok işine yarar bir laptoptan. Samsung ATIV TAB serisinden bir Windows 8'li tablet almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tablet alirsam surface pro alicam
fk555897' Alıntı: Oyun oynamazsan tablet daha çok işine yarar bir laptoptan. Samsung ATIV TAB serisinden bir Windows 8'li tablet almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tablet alirsam surface pro alicam
fk555897 Üye patronus' Alıntı: Tablet alirsam surface pro alicam Genişletmek için tıkla ... Surface Pro'da işini görür. Çok güzel tablet.
patronus' Alıntı: Tablet alirsam surface pro alicam Genişletmek için tıkla ... Surface Pro'da işini görür. Çok güzel tablet.
serihan Üye patronus' Alıntı: Tablet alirsam surface pro alicam Genişletmek için tıkla ... Tablet alırsan Note 8 i öneririm. - - - Eklendi - - - serihan' Alıntı: Tablet alırsan Note 8 i öneririm. Genişletmek için tıkla ... Hem kalemi var Note 2 yerine alınır hem telefon özelliği de varmış. nn nnnnn
patronus' Alıntı: Tablet alirsam surface pro alicam Genişletmek için tıkla ... Tablet alırsan Note 8 i öneririm. - - - Eklendi - - - serihan' Alıntı: Tablet alırsan Note 8 i öneririm. Genişletmek için tıkla ... Hem kalemi var Note 2 yerine alınır hem telefon özelliği de varmış. nn nnnnn
MaxiHan Üye Konu Sahibi Arkadaslar herkese tesekkur ederim babam nexusumu geri verdi kendisinede s4 siparisi verdi sorun cozuldu
Arkadaslar herkese tesekkur ederim babam nexusumu geri verdi kendisinede s4 siparisi verdi sorun cozuldu
MaxiHan Üye Konu Sahibi Tesekkurler o benim telefonuma cokmustu simdi sira bende diyip s4'e mi coksem acaba
serihan Üye patronus' Alıntı: Tesekkurler o benim telefonuma cokmustu simdi sira bende diyip s4'e mi coksem acaba Genişletmek için tıkla ... İyi fikir. Ama bence
patronus' Alıntı: Tesekkurler o benim telefonuma cokmustu simdi sira bende diyip s4'e mi coksem acaba Genişletmek için tıkla ... İyi fikir. Ama bence
KayraBey Üye patronus' Alıntı: Arkadaslar herkese tesekkur ederim babam nexusumu geri verdi kendisinede s4 siparisi verdi sorun cozuldu Genişletmek için tıkla ... Ne babalar var yahu
patronus' Alıntı: Arkadaslar herkese tesekkur ederim babam nexusumu geri verdi kendisinede s4 siparisi verdi sorun cozuldu Genişletmek için tıkla ... Ne babalar var yahu
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Ne babalar var yahu Genişletmek için tıkla ... Benimkide öyle valla abi elinde ne telefon olsa benimkinden iyiyse oğlum al bunu sen kullan diyor
Tahir' Alıntı: Ne babalar var yahu Genişletmek için tıkla ... Benimkide öyle valla abi elinde ne telefon olsa benimkinden iyiyse oğlum al bunu sen kullan diyor