Telefona İhtiyacım Var

Konu Sahibi
Telefona İhtiyacım Var
Arkadaşlar elimde 700 -1000 TL param var hangi telefonu almalıyım sizce.

Cevaplarınızı bekliyorum nedenleriyle birlikte olursa sevinirim.

serif55

Üye
Arkadaşlar elimde 700 -1000 TL param var hangi telefonu almalıyım sizce.

Cevaplarınızı bekliyorum nedenleriyle birlikte olursa sevinirim.

Hocam bizden nedenlerini bekliyorsaniz bize isteklerinizi belirtmeniz gerekiyor.

Konu Sahibi
çok üst düzey bir telefon aramıyorum. zaten bütçem dahilinde telefon istediklerimi yapacak.Fakat e mail de, facebook, twitter gibi uygulamalarda kasmasın, mümkünse hd çekim yapabilir. ram 'i yüksek olsun, kullanışlı olsun. Umarım istediğimi anlatabildim

Invoke

Üye

Çok az şey istiyormuşsunuz
600liraya gmd alıp, paranızın cebinizde kalmasını sağlayabilirsiniz.
800liraya Xperia L alıp, bütçenizden çıkmadan her işinizi de görebilecek bir telefon almış olursunuz. GMDden yüksek performans vermez, fiyat farkı neden derseniz biri Sony biri General mobile
2.el S3 bulunabilir.
Biraz bütçeyi zorlarsanız 200lira kadar Xperia SP ya da Galaxy S3 gibi seçenekleriniz de olur. Hatta buraya çıkmışken nexus4de var. Rami 2GB hepsinden fazla en mantıklı seçenek gibi

serif55

Üye

Oyun amaçlı telefon almayacaksiniz anladığım kadarıyla size ihtiyaclariniz dahilinde nexus 4 ü öneririm hocam arkasında google desteğide var performans olarak hiçbir sorununuz olmaz incelemelere göz atabilirsiniz

Tepkiler: Invoke
    Konu Sahibi
oyun amaçlı kullanmayacağım ) Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler

Invoke

Üye
Oyun amaçlı olsa da nexus4 hepsinden iyi performans verir.

Note2 de hoş bir cihaz 2.el düşünürseniz

Kısacası multimedya için kullanacaksız telefonu,bu yüzden lumia serisine bakmanızı tavsiye ederim.

s4 mini ye bakabilirsin veya s3 e tabi 100-200tl daha biriktirebilirsen

Galaxy s3 1100 olmasi lazim her ihtiyacini karsilar

Kontrol

Üye
2.el temiz bir s3 veya note 2 tavsiye edebilirim.

Konu Sahibi
Xperia S ile Xperia Ion hakkında görüşleriniz neler ???

fk555897

Üye
Bence Android değil de Windows Phone işletim sistemini kullanan bir telefon al. Mesela Nokia Lumia 720.

Invoke

Üye
Xperia S ile Xperia Ion hakkında görüşleriniz neler ???

Almayın, Xperia düşünüyorsanız SP almalısınız, S ve Iondan çok daha iyi emin olabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Ki ilk yorumlara baktımda zaten konuşmusuz, eğer oyun istemiyorsanız lumialara yönelebilirsiniz, androidde o fiyatlara bekleyin note2 düşsün, note2 alın bence. Xperia istiyorsanız yukarıda yazdım zaten ama S ya da ion önermem eski donanım pek iyi değil, 4.3 filan da zor alırlar. Hadi alsınlar, sonrası sıkıntı yine. 4.3de sıkıntı.

Konu Sahibi
Arkadaşlar şu anda telefon problemini kısa süreli çözdüm. Yorumlarınıza çok teşekkürler çok sağolun. Harikasınız . Dediklerinizi dikkate alacağım ))