Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Hangisi?

• LG L70

Kullanılan: 3 30.0%
  • NOKİA LUMİA 630

Kullanılan: 4 40.0%
  • Turkcell T50

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Yakın zamanda telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda T50, LG L70 ve Nokia Lumia 630 var. Sizce hangisi?

Konu Sahibi
630 yerine 625 alsam ne kaybederim ve neden 630?

625 Windows Phone 8 ile gelirken 630 Windows Phone 8.1 ile geliyor.Qualcomm Snapdragon 400 4 çekirdekli bir işlemciye sahip. Ama bazı konularda 625 de üstün.

Konu Sahibi
630 da ön kamera ve flaş var mı?yok herhaldebir de ram 512 mb olduğu için oyun ve uygulamalarda sıkıntı var mı?

Oyun oynayan birisi isen wp için 1 gb ram olan bir cihaz al.512 mb ram ile kasma yaşamazsın ama buyuk ve bazı oyunlar 1 gb ram kısıtlaması ile geliyor.Eğer telefonu unclock edip oyun yukleyeceğim diyorsan lumia 630 al.8.1 ile 3 yıl güncelleme omru var

Konu Sahibi
Peki bu dediğin unclock kolay mı yapılıyor?

caps6

Üye
isteklerine göre T50 daha iyi turkcellden alacaksın galiba t50 ve l70 sadece turkcellde satılıyor

Konu Sahibi
isteklerine göre T50 daha iyi turkcellden alacaksın galiba t50 ve l70 sadece turkcellde satılıyor

ewet turkcell den alacağım lumia 630 u aklımdan cıkardım flaş yok ve bu unclock la ugrasmak istemiyorum. t50 ve l70 arasında kaldım. t50 nin ne zaman çıkacagını bilmiyorum bilen varsa soyleyebilir mi?

630 al pişman olmazsın diğerleri kasıyor

caps6

Üye
ewet turkcell den alacağım lumia 630 u aklımdan cıkardım flaş yok ve bu unclock la ugrasmak istemiyorum. t50 ve l70 arasında kaldım. t50 nin ne zaman çıkacagını bilmiyorum bilen varsa soyleyebilir mi?
tanıtımlarda haziran ayında 700 liradan satışa sunulacak diyorlardı hala ses yok t50 ye hafıza kartı takılamıyor onun dışında özellikleri fiyatına göre iyi olacaktır yinede telefon turkcell mağazalarına gelince incelemek gerekir

Tekrar Moto G der ve giderim. Pişman olma.

İyi de arkadaş turkcell den alacağım diyor moto g orada yok.
Israr etmeyelim.