Öneri telefon tavsiyeleriniz yardım :(

Konu Sahibi
telefon tavsiyeleriniz yardım :(
arkadaslar 1800 tl lik bütçem var telefon önerilerinizi bekliyorum kamera ve tabiki stabilite ve ayrıca tasarım önceliklerim önerilerinizi bekliyorum kardeşlerim

Wp : lumia 1520 2000Tl civarı
İos : iphone 5s 2000 Tl civarı
Android: nexus 5 1400 Tl civarı
Tavsiyem kesinlikle lumia 1520

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Konu Sahibi
evet 1520 çok hoş ama 6 inç

Bende telefonu almadan çok karamsardım.Once 4.5 inçe alıştım 920 ile.sonra s4 ile 5 inç ve 925 ile 4.5 inç aynı anda kullanıyorum.inan 925 küçük geliyor artık.yakın zamanda 1520 almayı düşünüyorum.ilk 1 hafta kullandıktan sonra alışacağını düşünüyorum

Konu Sahibi
tavsiyen için saol kardeşim düşüncem zaten işletim sistemi konusunda kararsızım

Android'in özgür dünyası ve uygulama bolluğu cezbedici tarafı.windows Phone ise farklılık ve hız için çok iyi mantığını kavradıktan sonra diğerleri garip geliyor.ios telefon kullanmadım ama tablette kullandım açıkçası ben sevmiyorum.Bence sen lumia 1520 yi düşün hocam

Tepkiler: The SLayeR
    Konu Sahibi
İphone lar gerckten guzel ama kucuk ekran canimi skyor

Anußis

Üye
Ne için kullanacagına bağlı şuan 3 sisteminde cihazını kullanmaktayım eğer multimedia ve müzikten zevk alıyorsan tartışmasız htc one al , sosyal medyaya önem veriyorsan iphone dan şaşma ama wp kullanan biri olarakta 8.1 gelmeden şuan wp çok boş

Nokia Lumia 1520 ile gönderildi.

Konu Sahibi
Guzel solemissin kardesim evet muzik delisiyimdir multimedya benim icin onemli sosyal medyayla ilisigm pek yok tek kulandgim whatsapp tarzi face mi bile kapadim tek canimi skan aslinda androidin ram olayi bu kadar para vericem pisman olmak istemiyorum aldimmi 3 4 sene cok cok rahat gtrmeli

Anußis

Üye

sana direkt kullanıcısından aktarayım , htc ye hep derler geç güncelleme gelir falan diye ama emin ol htc one kullanıcıları olarak ilk kitkat guncellemesini bizler aldık aralık sonu ocak başı binlerce cihaza dağıtılmıştı , ram sorununu şimdiye kadar hiç yaşamadım totalde 4.3 jelly beanda 1.5 gb ram gösterirken, 4.4 kitkatts total ram 1.7 göstermeye başladı ve boş ram 1gb sınırlarında dolaşıyor. Şuana kadar bir one m7den pişman olmadım . Bende senin gibi sosyal medyada işim yok sadece twittercıyım

Tepkiler: The SLayeR
Kardeşim önemli olan senin ne istediğin ama bana bu aralar windows phone lar çekici geliyor kullanmadigimdandir belki ama android istiyorsan bekle 1-2 ay HTC one2(m8) öneririm Apple alacaksanda bekle 5s dustumu o fiyatlara öyle al

avast

Üye
Android acik kaynak ozgur root diyoruz guzel bende oyle kullaniyorum ama garanti sikinti yani guya acik kaynak diye aliyoruz garantiye kiyamiyorum ben sahsen o yuzden androidde kapali bana gore bunuda dusun eger garantiyi onemsiyorsan ozgurluk yok

Konu Sahibi
Garanti umrumda degil ama isletim sistemi kararszlgi var
Kardeşim önemli olan senin ne istediğin ama bana bu aralar windows phone lar çekici geliyor kullanmadigimdandir belki ama android istiyorsan bekle 1-2 ay HTC one2(m8) öneririm Apple alacaksanda bekle 5s dustumu o fiyatlara öyle al

htc one 2 ne zmn gelir türkiyeye acaba

Anußis

Üye
Garanti umrumda degil ama isletim sistemi kararszlgi var

htc one 2 ne zmn gelir türkiyeye acaba

m7 gibi olursa tahminen mayısın sonlarına anca gelir , oda 25 martta tanıtılmıştı ancak Türkiye ye 2 ay sonra ulaştı

Konu Sahibi
baya sürer desene of napsam bi hafta içinde telefon almak istiyorum ace 2 den baya baya skıldım

Konu Sahibi
sence lumia kaç ? eminim 1520 dicen ekranı düşündrüo tek yanı bu

Anußis

Üye
sence lumia kaç ? eminim 1520 dicen ekranı düşündrüo tek yanı bu

Ne yönden ekranı düşündürüyor büyük olması mı alışıyorsun ben iphone kullanıp birden 1520'ye geçince afallıyorum her dakika ama büyük ekranın zevkide ayrı , ancak çabuk sıkılabilirsin wp'den