KD1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Off sırf samsung hastası olduğumu bildiğiniz için ve konunun kapanması için böyle diyosunuz dimi?Al al Note 3 al.
Peki teşekkürler yorumun içinsahsen öle benim fkrim böle tabi daha bilgili arkadaslar daha iyi blirler ama gerek testlerde beanchmrklarda en üst sırayı alan bir telefon
Off sırf samsung hastası olduğumu bildiğiniz için ve konunun kapanması için böyle diyosunuz dimi?
Peki teşekkürler yorumun için
Bende öyle düşünüyorum ve yorumun için saol...Hayır, hiç öyle bir şey demedim. Note 3 güzel cihaz, başından beri diyorum. Note 3 G2 Z1 zaten bu 3ünden birini alacaksın, beğendiğini al, hepsini iyidir, hiç biri pişman etmez. E samsung seviyorsan samsung al. Note 3 artıları olan bir cihaz.
Bende öyle düşünüyorum ve yorumun için saol...
En iyisi g2 ama bence htc one Xperia z de olabilir tabi ki note 3 u de geçmemek lazımSon yazdığım üçlü için bi el atarsan..
Teşekkürler..En iyisi g2 ama bence htc one Xperia z de olabilir tabi ki note 3 u de geçmemek lazım
sahsen öle benim fkrim böle tabi daha bilgili arkadaslar daha iyi blirler ama gerek testlerde beanchmrklarda en üst sırayı alan bir telefon
Peki bişey merak ettim G2 S4 ve Z arasında en iyi ve en kötü hangisi ve neden?
Öylemi diyorsunuz?Buyrun
@-qarapapaq- bi konuda yardımına ihtiyacım var telefon konusunda iyisin bu yüzden sana soruyorum. 1. Si galaxy s4 ün şarjı çok mu az gidiyo? 2. Si galaxy s4 8 çekirdekli yazıyodu samsungun sitesinde eğer böyle bişey varsa piyasanın en hızlı telefonu s4 mü oluyo?
Kendime değil başka biri için alıcam o yüzden soruyorum lg g2 hem daha ucuz hem daha iyi bi telefon ama s4 ün tek sorunu şarjı fazla gitmiyo diyolar 370 saat yazıyodu sizce iyi mi 370 saat?1.si bilmiyorum. 2.si 8 çekirdekli değil 4+4 şeklinde 4 büyük 4 küçük çekirdek var, bekleme modunda küçük çekirdekler kullanılarak batarya tasarrufu yapıyor güya.. Çok da başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Kendime değil başka biri için alıcam o yüzden soruyorum lg g2 hem daha ucuz hem daha iyi bi telefon ama s4 ün tek sorunu şarjı fazla gitmiyo diyolar 370 saat yazıyodu sizce iyi mi 370 saat?
Ya şu 4+4 e takıldım ben hız bakımından etkilemiyo yani öyle mi diyosunuz? Biraz daha detaylı bi şekilde tekrar yazar mısınız bu konuyu?Bekleme süresidir 370 saat.
Ya şu 4+4 e takıldım ben hız bakımından etkilemiyo yani öyle mi diyosunuz? Biraz daha detaylı bi şekilde tekrar yazar mısınız bu konuyu?
Hım peki anladım teşekkürlerDetayı bu işte. Toplam 8 çekirdek var ama 4ü ayrı 4ü ayrı. Yani özünde 4 çekirdek var sadece. Hızı etkilemez, yani 8 çekirdek oo bu çok hızlı diye düşünme. G2de daha iyi performans verir. Diğer küçük 4 çekirdek yani +4 olan kısım, bataryadan tasarruf etmek için, uyku modunda çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?