burak9400 Üye abi bi önizleme olsaydı bide türkçe olsaydı milyoner olurduk sokakta bütün arlkadaşlarıma hava atardım. saolasın indiricem.
abi bi önizleme olsaydı bide türkçe olsaydı milyoner olurduk sokakta bütün arlkadaşlarıma hava atardım. saolasın indiricem.
hanoglu Üye N73 telefonum "desteklemiyor diyor" ve yükleme yapmıyor. Neden olabilir ? --------------- Ekleme --------------- N73 telefonum yüklerken "desteklenmiyor" dedi ve yüklemedi.
N73 telefonum "desteklemiyor diyor" ve yükleme yapmıyor. Neden olabilir ? --------------- Ekleme --------------- N73 telefonum yüklerken "desteklenmiyor" dedi ve yüklemedi.
kucukkislali Üye benim ihtiyacım yok ama cok güzel bi program paylaşmışsın.ve cok güzel ilgilenmişsin tebrik ederim ve teşekkür ederim...
benim ihtiyacım yok ama cok güzel bi program paylaşmışsın.ve cok güzel ilgilenmişsin tebrik ederim ve teşekkür ederim...
miharbi1455 Üye Tam Aradığım Program Kardeş Çok TeşekkürLer.. Benim Uğurlu Sayım << 1453 >> 1 + 4 + 5 + 3 = " 13 " Uğursuz Sayan Batılılara Osmanlı'dan Bu Şahi Hediye Olsun Sonsuza.. Uğrunda gemiler yürütüldü karada Boşuna mı yatıyor altında şüheda ? Hazırlamışsındır benim kara toprağımı İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..
Tam Aradığım Program Kardeş Çok TeşekkürLer.. Benim Uğurlu Sayım << 1453 >> 1 + 4 + 5 + 3 = " 13 " Uğursuz Sayan Batılılara Osmanlı'dan Bu Şahi Hediye Olsun Sonsuza.. Uğrunda gemiler yürütüldü karada Boşuna mı yatıyor altında şüheda ? Hazırlamışsındır benim kara toprağımı İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..