mad_max21 Üye pylşm içn sğl bu prgramı türkçeleşticek kimse yokmu yaww türkçe yapabilen varsa bi cvp yazsın
grafikseli 84 Üye ben bu proğram benzeri bir ppoğram kullanıyorum gerçekten çok güzel.... çagrı yağmuruna tutulup uyuz olmaktansa arayan uyuz olsun teşekkürler
ben bu proğram benzeri bir ppoğram kullanıyorum gerçekten çok güzel.... çagrı yağmuruna tutulup uyuz olmaktansa arayan uyuz olsun teşekkürler
cem532 Üye Umarım Oyle Cıkar Sımıd Myuklecem Oyle Deyılse Bu Sefer Tşk Gerı Alacam Tamamı Sımdlık Tşkk
grafikseli 84 Üye ii proram ama ya kardeş türkçesi yok mu ya okulda bile bu kadar ing.sözlükle uğraşmadım
diazem Üye kardeşim eline sağlık fakat bu program sadece dışardan gelen aramaları kaydedebiliyor. kendi aradıgın numaraları kaydetmiyor. yada ben yapamadım . tekrar saol
kardeşim eline sağlık fakat bu program sadece dışardan gelen aramaları kaydedebiliyor. kendi aradıgın numaraları kaydetmiyor. yada ben yapamadım . tekrar saol
JASONN Üye cok kısı yazmıs tesekkurunu ama bende yazıyım cunku gercekten güzel pro ve ugrasıp acıklamıssın,tesekurler
cok kısı yazmıs tesekkurunu ama bende yazıyım cunku gercekten güzel pro ve ugrasıp acıklamıssın,tesekurler