gktg1907 Üye ben denedım muhtesem program arandıgı zaman ıster rehberınde olsun yada olmasın ıse yarıyor hep mesgul calıyor..yanlız arandıgında mesgule verıyor ama msjı bıraz gec atıyor tek yavaslıgı burda ama herseyıyle super..emege saygı..
ben denedım muhtesem program arandıgı zaman ıster rehberınde olsun yada olmasın ıse yarıyor hep mesgul calıyor..yanlız arandıgında mesgule verıyor ama msjı bıraz gec atıyor tek yavaslıgı burda ama herseyıyle super..emege saygı..
ozi44 Üye dedıın kadarsa harbıden saglam pro mus --------------- Ekleme --------------- n95 calıstırmıo harbıden copy paste ayıp valla
dedıın kadarsa harbıden saglam pro mus --------------- Ekleme --------------- n95 calıstırmıo harbıden copy paste ayıp valla
ersoymurat Üye kardeş süper ama benim tel N95 düz desteklemedi yardım edermişin lütfen süper bu nu yüklemem gerek by
kardeş süper ama benim tel N95 düz desteklemedi yardım edermişin lütfen süper bu nu yüklemem gerek by
muhmtt Üye kankalar ben türkçeye çevirebilir herhalde ama nasıl tekra buraya upload edeceğimi bilmiyorum