rimex Üye minisini önermem , alacaksan zenfone 6 yi öneririm ama zenfonelarda sarj sorunu var , butceni articaabilceksen g2 veya s4 ,
minisini önermem , alacaksan zenfone 6 yi öneririm ama zenfonelarda sarj sorunu var , butceni articaabilceksen g2 veya s4 ,
savaza Üye Konu Sahibi rimex' Alıntı: minisini önermem , alacaksan zenfone 6 yi öneririm ama zenfonelarda sarj sorunu var , butceni articaabilceksen g2 veya s4 , Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
rimex' Alıntı: minisini önermem , alacaksan zenfone 6 yi öneririm ama zenfonelarda sarj sorunu var , butceni articaabilceksen g2 veya s4 , Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
interka Üye g2 sıfırı nette 1000 tl civarında ben kullanıyorum cok memnunum zenfone 6da var ikiside güzel tavsiye ederim.
g2 sıfırı nette 1000 tl civarında ben kullanıyorum cok memnunum zenfone 6da var ikiside güzel tavsiye ederim.
gutihaz1 Üye S3 düşünüyorsan neo modeline bak ben memnunum 4.4.2 ile geliyor hiç oyun oynamam o konuda yorum yapamam bunun dışında 3 aydır herhangibir sorun yasamadim takılma filan olmadı çok sükür
S3 düşünüyorsan neo modeline bak ben memnunum 4.4.2 ile geliyor hiç oyun oynamam o konuda yorum yapamam bunun dışında 3 aydır herhangibir sorun yasamadim takılma filan olmadı çok sükür
gulsahd Üye Bende Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden.
Bende Zenfone6'dan çok memnunum. Fiyat olarak da oldukça uygun özellikle aldığım site itibariyle de çok ucuza aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız üzerinden.