Telefon önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon önerir misiniz?
Daha çok internet amaçlı kullanmak için telefon almayı düşünüyorum ve aynı zamanda kamerası, görüntü kalitesi ve dokunmatiği iyi olsun istiyorum.

Önerileriniz nelerdir? 900tl ye kadar olabilir.

Benimde tavsiyem optimus black'ten yana ve ayrıca kamerasıda oldukça iyi bazı çekimleri var forumda..

Konu Sahibi
Benimde tavsiyem optimus black'ten yana ve ayrıca kamerasıda oldukça iyi bazı çekimleri var forumda..

tamam değerlendirmeye alacağım, peki interneti gerçekten iş görür derecede mi? yani donma olmadan sorunsuzca sörf ypabilr miyim.. tabi ki bir notebook kadar olamaz ama bana bir telefonun vereceği en iyi internet keyfini vermesi lazım

Optimus black'te wifi direckt diye bi özellik var araştır istersen, en hızlı bağlantıyı sağlıyor.

St*

Üye
Htc Sersinden almanı Önerrm.

Tepkiler: Necmati
    Konu Sahibi

Desire s Normal Dokunmatik Desire Z e7 gibi aynı yukarı doğru açlıyor klavyesi var ama hızı 800 mhz sen karar ver

desire s in fiyatı biraz fazla ve temin edebileceğim bi site bulamadım? Desire z nin kayan klavyesi ilerde sorun çıkarır mı?

Necmati

Üye
desire s in fiyatı biraz fazla ve temin edebileceğim bi site bulamadım? Desire z nin kayan klavyesi ilerde sorun çıkarır mı?
sorun çıkarsa bile Türkiye'de sorunlarına KVK bakıyor yani garantili cihaz alırsanız no problem ama normal kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorum

Konu Sahibi

sorun çıkarsa bile Türkiye'de sorunlarına KVK bakıyor yani garantili cihaz alırsanız no problem ama normal kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorum

teşekkür ederim. Sanırım desire z alacağım

61semih

Üye
desire z guzel bır model fakat optumus black ın ınternet performansını daha ıyıdır emın olun

----------Eklendi @ 11:28:23 ---------- Yazıldı @ 11:16:40 ----------

[video=youtube;t9GG46uEex4]http://www.youtube.com/watch?v=t9GG46uEex4[/video]

nalcam22

Üye
nokia C7 yi tavsiye ederim
niya adamı yanlış yola itiyosunuz symbianın internet performansını bilmeyen yok o fiyata otel tam kazık. Nokıa fanları ne olcakKardeş sana htc serisi yada 100 tl eklse xperia neo öneririm se iy kamera yapan yok 8.1 mp kamera hdmı çıkışı 1ghz 512 mb ram internette gayet rahat dolanırsın androıdle oyun vs sıkıntısı çekmessin 8.1 mb kameraylada gayet iyi resimler çekersin

htc incdreble s önerrim sorun olursa cevap veririm.

Ocean258

Üye
lg optimus black.. bakmanı tavsıye ederım.. suan kullanıyorum,ekran kalitesi,tasarımı reaksiyon hızı ve şarj süresi en memnun oldugum ozelliği.. fiyatına göre en iyi smartphone'lardan

buket2

Üye
internet öenmliyse ekran kalitesi ve büyüklüğü en önemlisi olur. o zaman sana 4 inç parlak nova display ekranlı optimus black'i tavsiye ederim. fiyatı 850-900 tl civarında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...