myst3ry.66
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lg optimus black
Benimde tavsiyem optimus black'ten yana ve ayrıca kamerasıda oldukça iyi bazı çekimleri var forumda..
tamam değerlendirmeye alacağım, peki interneti gerçekten iş görür derecede mi? yani donma olmadan sorunsuzca sörf ypabilr miyim.. tabi ki bir notebook kadar olamaz ama bana bir telefonun vereceği en iyi internet keyfini vermesi lazım
HTC Desire S
Htc Sersinden almanı Önerrm.
Desire s Normal Dokunmatik Desire Z e7 gibi aynı yukarı doğru açlıyor klavyesi var ama hızı 800 mhz sen karar ver
Wildfire s ve desire z den hangisini önerirsiniz?
Desire s Normal Dokunmatik Desire Z e7 gibi aynı yukarı doğru açlıyor klavyesi var ama hızı 800 mhz sen karar ver
sorun çıkarsa bile Türkiye'de sorunlarına KVK bakıyor yani garantili cihaz alırsanız no problem ama normal kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorumdesire s in fiyatı biraz fazla ve temin edebileceğim bi site bulamadım? Desire z nin kayan klavyesi ilerde sorun çıkarır mı?
sorun çıkarsa bile Türkiye'de sorunlarına KVK bakıyor yani garantili cihaz alırsanız no problem ama normal kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorum
memnun kalacaksın HTC Şu an android'i en iyi üreten markateşekkür ederim. Sanırım desire z alacağım
niya adamı yanlış yola itiyosunuz symbianın internet performansını bilmeyen yok o fiyata otel tam kazık. Nokıa fanları ne olcakKardeş sana htc serisi yada 100 tl eklse xperia neo öneririm se iy kamera yapan yok 8.1 mp kamera hdmı çıkışı 1ghz 512 mb ram internette gayet rahat dolanırsın androıdle oyun vs sıkıntısı çekmessin 8.1 mb kameraylada gayet iyi resimler çekersinnokia C7 yi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?