cloudcomp
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zenfone 2 düşünürken araya İphone koymak.Hepsinin arasında tek seçim oda Zenfone 2 bence
İos felan boş.Android herzaman candır.Ama okuduğuma göre basit işler yapacaksın.Stabil olmasını istiyorsan iphone derim ozaman işler değişirZenfone kullanıyor musun? Android olduğu için çok kararsız kaldım güncelleme olmazsa 1.200 tl boşuna olur sanırım.
İos felan boş.Android herzaman candır.Ama okuduğuma göre basit işler yapacaksın.Stabil olmasını istiyorsan iphone derim ozaman işler değişir
Al demiyorum fakat benim note 3'üm 1.5 yılı geçti çatlama felan yok. Orta segmente göre yorumlamayın herşeyi. Neyse. Ben iPhone derim. 5 veya 5s pil dışında pişman etmez.
Ben iPhone küçük diye Note almistim eğer ekran küçük büyük farketmiyorsa iPhone alın bence. Minimum 32GB. Birde şunu söyleyeyim 4s 900 lira civarı 5s 2000 civarı fiyatlar fazla uçuk. Böyle bir liste karmaşaya yol açar.Bende de Note8 tablet var şuana kadar hep memnun kaldım millet android şöyle böyle diyor ama anlam veremedim açıkçası işte zenfone da Android güncelleme almaz korkusu beni çekimser kılıyor.
Stabil android + güncelleme istiyorsan google ürünleri alacaksın.Nexus,Motorola gibiBende de Note8 tablet var şuana kadar hep memnun kaldım millet android şöyle böyle diyor ama anlam veremedim açıkçası işte zenfone da Android güncelleme almaz korkusu beni çekimser kılıyor.
Ben iPhone küçük diye Note almistim eğer ekran küçük büyük farketmiyorsa iPhone alın bence. Minimum 32GB. Birde şunu söyleyeyim 4s 900 lira civarı 5s 2000 civarı fiyatlar fazla uçuk. Böyle bir liste karmaşaya yol açar.
Stabil android + güncelleme istiyorsan google ürünleri alacaksın.Nexus,Motorola gibi
Şİmdi İphone 4s i listeye şunun için koydum eğer 1 sene idare eder gibi bir durum söz konusu olursa onu alırım daha sonra mart nisan gibi 6s veya en yenisi ne varsa onu alırım diyorum yani amacım beni acil telefon sıkıntısından kurtarsın 1-1,5 sene idare etsin
Nexus 6 motorola olarak çıktı gibi.Motorola serisi türkiyeye geldimi bilmiyorum varsa oralarda sor bi.Stabil android + güncelleme istiyorsan google ürünleri alacaksın.Nexus,Motorola gibi
5s de iphone 6 yakın ucuzlamak yerine pahalandı nasıl iştir anlamadım
4s pil problem bende 5-5s derim.
6s eylül ekimde çıkacak o zamana kadar yani 2-3 aydan bahsediyorum 4s idare eder. 5 veya 5s'i alırsan uzun yıllar kullanırım dersen "bence" alma. 6s'in pili daha yüksek olacak. Kamera ve ram'i de çok daha yüksek olacak. İdarelik 4s alıp 6s bekle derim.
Nexus 6 motorola olarak çıktı gibi.Motorola serisi türkiyeye geldimi bilmiyorum varsa oralarda sor bi.
Hayır değil tabide madem alacaksın 6s çıkar çıkmaz al. Şuan iPhobe 6 100 lira bile düşmedi.
Bu marka yeni mi? Varlığını şimdi duydum.Şuan iPhobe 6 100 lira bile düşmedi.
Zenfone 2.
Bu marka yeni mi? Varlığını şimdi duydum.
Kullanan dostlarım var. oldukça memnun hepside.Zenfone u kullanıyor musunuz?
İphone demek istemiş arkadaş yanlış yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?