UpOneTR Üye drebel93' Alıntı: küçük telefon arıyosan kardeşim ace 2 al yalnız dikkatli ol elinde kaybolabilir Genişletmek için tıkla ... ace 2 kucuk mu la 4' değil mi oda
drebel93' Alıntı: küçük telefon arıyosan kardeşim ace 2 al yalnız dikkatli ol elinde kaybolabilir Genişletmek için tıkla ... ace 2 kucuk mu la 4' değil mi oda
The Shadow Üye İlyas' Alıntı: ace 2 kucuk mu la 4' değil mi oda Genişletmek için tıkla ... bana gore küçük tanıdıkların note 2 falan kullanınca oyuncak gibi kalıyo yanında
İlyas' Alıntı: ace 2 kucuk mu la 4' değil mi oda Genişletmek için tıkla ... bana gore küçük tanıdıkların note 2 falan kullanınca oyuncak gibi kalıyo yanında
UpOneTR Üye HackerMet' Alıntı: sanırım bu gidişle s2 alıcam alabilirsem tabi Genişletmek için tıkla ... en iyisi
The Shadow Üye HackerMet' Alıntı: sanırım bu gidişle s2 alıcam alabilirsem tabi Genişletmek için tıkla ...
Metin137 Üye Konu Sahibi boyut olarak büyük diyordum ama bir abim sayesinde elime alıp inceledim çok stabil ve hafif yani alırsam s2 alıcam herkesin önerisi için teşekkürler
boyut olarak büyük diyordum ama bir abim sayesinde elime alıp inceledim çok stabil ve hafif yani alırsam s2 alıcam herkesin önerisi için teşekkürler
UpOneTR Üye HackerMet' Alıntı: boyut olarak büyük diyordum ama bir abim sayesinde elime alıp inceledim çok stabil ve hafif yani alırsam s2 alıcam herkesin önerisi için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kardeşim bende oyle diyodum sonradan alştosun küçück geliyo merak etme
HackerMet' Alıntı: boyut olarak büyük diyordum ama bir abim sayesinde elime alıp inceledim çok stabil ve hafif yani alırsam s2 alıcam herkesin önerisi için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... kardeşim bende oyle diyodum sonradan alştosun küçück geliyo merak etme
HakanSeven12 Üye Note ikiyi mağazada biraz kurcala sonra çıkar s2 ne bak o zaman içinde garip bi burukluk hissedicen