Telefon önerileriniz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon önerileriniz....
arkadaşlar öncelikle mrb. yeni bir telefon almak istiyorum bütçem max.550tl

telefonda en çok yaptıklarım yapmak istediklerim:
müzik dinlemek ve internette gezinmek ve birazda telefon seri olursa benim için artı olur kamerasının pek önemi yok fakat çokda düşük olmassa iyi olur önerilerinizi bekliyorum ...

Kardes senin icin Samsung Galaxy Mini S5570 önerebilirim kullanan arkadaslarım var performansından ve özelliklerinden memnunlar.

Tepkiler: lobo_

mrlabx12

Üye
O fiyata alabileceğin en iyi telefon Galaxy Gio dur. Demedi deme

CasuS_87

Üye
bizim bi arkadaş nokıa c6-01 aldı güzel telefon 500 tl ye aldım dedi ama şu an biraz daha pahalı olabilir güzel telefon ama

C6-01 küçük ve hızlı bir telefon.
Nokia istemezsen Galaxy Mini sana göre

Konu Sahibi
galaxy gio gerçekten tam bana göre fakat ses müzik dinlemek için pek olumlu şeyler duymadım kullananlar varsa ses özelliklerinden bahsedebilrlermi

mrlabx12

Üye
Ben kullanıyorum. Kulaklıkla dinlerken hiçbir sıkıntı yok gayet güzel ses veriyor. Ancak hoparlörler biraz güçsüz ses çok fazla çıkmıyor.(Ama abartılcak derecede az değil)

bence kardeş nokia n8 al yada nokia c7 al çok süper telefonlar bellede geldiki dahada güzelleşti tavsiye ederim

bence kardeş nokia n8 al yada nokia c7 al çok süper telefonlar bellede geldiki dahada güzelleşti tavsiye ederim

adam 400 lira bütçem var diyiyor sen N8 ve C7 öneriyorsun hay allahım ya!

Kardeşim galaxy gio yada c6–01 öneririm önceliğim c6–01 ama daha stabil çalışır telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...