bayram yazıcı
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android candırtavsiye ederim ama güzel oyun oynamak istiyorsan bi miktar parayı gözden çıkartman gerek
ne önerirsin 700 tl ile 780tl arası
neo v derim hem yaşına göre uygun bi cihazişlemcisi çok iyi piyasadaki bütün oyunları hemen hemen çalıştırır jely bean da alıcakmış sanırım
symbiancılar olarak oyun uygulama konusunda gözümüz androidlerde kalıyor açıkcası ama ziyanı yok Allah daha çok oyun uygulama versin androidcilere bizzat ben onlar adına sevinirim, nokia iyice sıkıntıya soktu bizi ama neyse / belirttiğin fiyat aralığına göre temiz 2. el samsung galaxy SII'ye bakabilirsin hoş güzel fıstıık gibi cihaz oyun uygulama sıkıntısıda çekmezsin ısınıyor diyorlar ama son güncelleme ile sorun azda olsa giderildi diyorlar SII diyorum şimdiden hayırlı olsun
yanlış anlamayın gözüm htc de kaldı sağolun bakalım bir ay sonra neler olur neler yeni çıkar görücez
Arkadaşlar bir telefon gördüm htc one x e benzer o değil ama ona yakın fiyat 1100 tl süper belki zorlarsam 1 ay sonra yada yaza doğru alacam kesin telefonu değiştirecem siz kesin ne dersiniz telde htc iyimidir yoksa samsungmu
One S i söylüyorsun galiba
Evet muhteşem muamma kaliteli telefonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1400 TL ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?