sek00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şu an yok. Gelince eklerim.Discovery e de bekliyoruz
Var ama paylaşamıyorum. Kusura bakmayın.Site yok mu ?
Resim derken nasıl bir resim istiyorsun? Telefon kapağı resmi mi koyayım anlamadım arkadaşım tam.birkac resim olsa guzel olurdu
Evet. Doğru gördün.arkadasım s4 yok orda
En popülerlerden başladım.wonder olsa iyi olurbu kadar popüler bi telefonu unutma bence
- - - Eklendi - - -
eğer silikon üzerine yapıyorsan çok pahalı.
Daha çok yaygın değil. Yavaş yavaş.niye yok
Resim eklenmiştir.Örnek resim ekleyiniz. aksi halde kural gereği silinir.
Pm den hallediniz.Ayrıca site ismi vermeyiniz istemeyinizAdminlerden Bir izinle siteyi istiyorum. Görmeden incelemeden 2 resime bakarak göndermemiz ne kadar doğru olur ki
Beğenmediğinizde geri gönderme garantisi var.Adminlerden Bir izinle siteyi istiyorum. Görmeden incelemeden 2 resime bakarak göndermemiz ne kadar doğru olur ki
Onun gibi sayılır. İleri derecede bilgi veremeyeceğim. Kalite gönderdiğiniz resmin kalitesine göre değişebilir.arkasına baskımı yapıyosunuz
Tabiki ama burda paylaştığım resimler bitmiş durumda. Nasıl duracağını net bir şekilde görmen için yapılıp bitmesi gerekiyor. Ama resmin nasıl duracağını gösterebilirim.Peki onizleme almamız mümkün mü ilk post takiler gibi ?
Tabiki ama burda paylaştığım resimler bitmiş durumda. Nasıl duracağını net bir şekilde görmen için yapılıp bitmesi gerekiyor. Ama resmin nasıl duracağını gösterebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?