telefon işletim sistemi yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
telefon işletim sistemi yardım!!!
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde nokia 5130 xm var s40 v3 destekliyor. Ben bu telefona android veya s60 veya s40 v5 yükleyebilir miyim? Kısacasıişletim sistemini değiştirebilir miyim?

nalcam22

Üye
olmaz telefon elinde patlar

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkür ederim

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
Peki işletim sistemi değişebilen telefon modelleri var mı?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Peki işletim sistemi değişebilen telefon modelleri var mı?

Aslında değiştirilebilir. En son hangi telefondu hatırlamıyorum ama adamlar Windows 95'i kurmuştu. Fakat biraz ağır çalışıyormuş ve ekran küçüklüğünden simgler birbirine giriyormuş

adem-t

Üye
Değişse bile birşey bekleme.)

Rom yüklersinde işletim sistemini android yapabiliceğini sanmıyorum.. Bunu neden istediğinide anlayamıyorum..

Ocean258

Üye
hiç ugrasma hocam oyle bır olasılık yok.. android kullanmak ıstıyorsan bı an once sat o telefonu. al adam gıbı bı android 2.2 froyu bi smartphone aradakı farkı anlarsın..

İşletim sistemini değiştirebilceğin,yani açık yazılımlı telefonlar var buna örnek verilicek olursa nokia n900,htc hd2,samsung wave serileri.

Ama onuda bilmiyorsanız kendiniz tek başınıza yüklememeniz lazım anca destek alarak,işi bilen birisiyle yada kendiniz biliyorsanız tabikide yaparsınız.
Uyarmamın sebebi yanlış bir şekilde yükleme yapılırsa telefon brick oluyor sonra uğraşmaktan bıkıyorsunuz.Rahat bir şekilde android çalıştırmasıda,işlemcisi kuvvetli hd 2'nin rahatça kaldırabiliyor.

cemilerr

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...