Telefon Hızlandırma Yöntemleri(Multitasking-Hızlı Açılış-I/O Hızlandırma) [GÜNCELLENDİ]

Evet sürekli whatsapp tan yazıp durmasan daha iyi oynayacam
Ama bir sorun var whatsapp telefonu kastırmıyorki

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner

Kastırmıyor ama oyunlarda çok da hafiften de olsa yapıyor.

i9000-Legend in Android World

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar mobil odin le nasıl kernel yukleyecem? Zip halinde okumuyor dosyayı. Içinden çıkardım yine aynı.

Mobil odin ne işe yarar? Cwm den yapılmıyor mu?

Çıt çıtlı kalem kullanılarak gönderildi.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu dışına çıkmayalım.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)Konuşma üslubuna dikkat et.
2)Foruma yardımcı olmasaydım şuanda yöneticilik rütbesinde olmazdım.ve 7/24 online sürem olmazdı.
3)sende çalış senide görelim.

konu incelenene kadar kapalı kalacak.

CanKartaL

Emekli Yönetici
Aleranol yeni bir konu açıp pm atarsan bilgimiz çerçevesinde yardımcı oluruz. Diğer türlü konu dışı sohbetler siliniyor. Kendi şikayetlerinden de biliyor olman gerekli. Sorununla ilgili bir zorunluluğumuz olmadığı halde elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı da biliyor olman gerekiyor.

Road runner ile gönderildi.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Devam..

Ali peki overclock ta önerdiğin I/O zamanlaması nedir? sio veya deadline arasında kaldım diğerlerini önemsemedim.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali peki overclock ta önerdiğin I/O zamanlaması nedir? sio veya deadline arasında kaldım diğerlerini önemsemedim.
Sio bana göre en iyisi.bellek yazımını en düşük hale getirerek şarj tasarrufu sağlıyor.Darboğaz yapmadığı için telefon uzun süreli kapatılmadan kullanılıyor.
Brain F**K Scheduler:En hızlısı.ama telefon biraz kullanıldıktan sonra hemen darboğaz yapmaya başlıyor.
Deadline:BFS gibi.ama darboğaz yapma süresi biraz daha uzun yani Sio ve BFS arasında birşey
Completely Fair Scheduler:Multitask için.dengeli işlem gücü dağıtımı yapıyor.ama ram ile darboğaz yapma olasılığı sio'ya göre biraz daha yüksek

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Edit: mesajın devamını yazmayı unuttum

Overclockta ise en iyisi No-Op tur

Şikayet ederse mesajları silmem gerekir

Road runner ile gönderildi.

Road Runner ben yazacaktım vazgeçtim

Telefondan goomanager den cm10 stable indirdim çok ta bi fark göremedim Paranoid android den. Devil 1.8.1 kurdum beats audio yükledim ses kartına modifiye çektim lag tunner şeyini yükledim suan tek sorun mc oynarken 1-5 dk Arasında telefon donuyor okadar.

Teşekkürler sio da kalıyım en iyisi

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
sen neden 0 dan kurmuyorsunki