telefon hackleme

Konu Sahibi
telefon hackleme
arkadaşklr kaçç defa denedim olmadı secman programını kuruyporum girdiğim linkde yapılması gerekenleri yapıyorum yok yok yine sertifika hatası yine sertifikja hatası v 1.1 acaba eskimi yeni varsa link alabilirmiyim yardımlarınız için teşekkürler

uygun hackli fw yüklemen lazım nokia sa tabi diğerlerinden anlamam

hiç hackleme ile uğraşma orjinal her zaman iyidir.

bencede imzalayıp yükle ama illa hack diosan kendin bilirsin

aydın_k

Üye
benim nokia 5230 telefonum var nasıl hecklicem yardım edin

kkrrkkyy

Üye
arkadaşlar bi sorum olcak bi telefonun hacklimi değilmi olduğunu nasıl anlarız acaba konuya vâkıf birisi cvp verebilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Legolasa

Üye
simdi kardesim telefonun hack deil ise sadece orjinal ve sertifikali (sertifika tarihi gecmemis sertifikasi guvenilir) programlari yukler ama hacklenmis ise butun sertifikali-sertifikasiz, orjinal-***** butun uygulamalari yukleyebilirsin. hacklenmis daha iyidir. hackden memnun kalmadinsa fabrika ayari ya da software-hardware farketmez format atarsin

demirefe

Üye
sşm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

xinanux

Üye
sşm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

neyse çözmüşsün sorunu s60 v3 destekte...