telefon hack işini bilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
telefon hack işini bilen
forumdaki herkez hack işinden anlamıyor. ben bütün forumları denedim programları bütün programlar aynı. kendini .çok zeki anan arkadaşar aklı sıra hack yaptırdıklarını sanıyorlar
şimdi kim anlıyor bu hack işinden harbi birii gelsin ve söylesin. hgadi

celibar

Üye
telefonunu da söylesen.

celibar

Üye
Soldaki bilgilere bakarsan görürsün.

hiç düşünememiştim, teşekkürler. telefonun E250 mi 5800 mi? ondan önce şunu soruyum yukardaki profil sana mı ait yoksa başkasına mı? gayretine çıktığına iki profil de aynı kişiye ait.bu çok yanlış, ban sebebidir.profilde ki bilgiler herzaman doğru değildir.mantıklı insanlar hangi telefon hakkında yardım istiyorlarsa telefonun ismini de yazmaları daha doğru olacaktır.hadi telefonun modelini yazmayı unuttun diyelim "telefonun modeli nedir?" sorusuna doğru düzgün cevap vermek lazım.eğer bu profil başka kişiye ait ise "çok biliyorsan çözümü sen söyle."

benim telefon 5230 nasıl hack laya bilirim??Bilen warmıı??

evet benimde telefonum samsung c3510 genoa hack programları bilen var bmı benim telefona tılabilen lütfen mesaj yazın

Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum nokia 6110 navigator. yeni sürüm versiyonö ben unutmuşum telefonun modelini yazmayı ö şimdi en son ***.fpsx dosyasını değiştirmeye .alışıyorum ö oda olmadı
daha sonra calışan sis dosyasımı değiştirmeye calıştım icime server exe gommeyi denedim oda olmadı e artık ne yapacaz. bilmiyorumö teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

şimdi bilgilerimi düzenledimö hadi yardım edin. yoksa teli kıracam. az kaldı.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...