aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
Paranın önemi yok valla takdir alınca 3000 tl lik tel bile alabilirim
Bende hayatım boyunca takdir aldım sadece bu yıl ilk teşekkürümü aldım olay budur. Arkadaşlar ben düşündüm de s3 biraz kötü olur samsung dan bişey beklemiyorum. Bana kalitede gerekli. Sanırım one x alacam. Nokia yı beklesem ohoo torunum olacakHep takdir aldım.Üstelik güzel ortalamayla ve takdir almaya devam edecem ama 3000 t para değil.
Bende hayatım boyunca takdir aldım sadece bu yıl ilk teşekkürümü aldım olay budur. Arkadaşlar ben düşündüm de s3 biraz kötü olur samsung dan bişey beklemiyorum. Bana kalitede gerekli. Sanırım one x alacam. Nokia yı beklesem ohoo torunum olacak
htc zeta diye bir telefon yok o prototipti sadece samsung yeni exynos 5250 yi çıkardı galaxy s3 te kullanılması bekleniyor 2.5 ghz işlemciyi destekliyorHTC iyidir hangisini alırsan al. Ama HTC'nin 2.5GHz'lik telefonu da var.HTC ZETA onun hızına yetişen olmadı daha.
| GENEL | |
| 2G Bant | GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 |
| 3G Bant | HSDPA 850 / 900 / 2100 |
| Boyutlar (Y x G x D) | 109.8 x 60.9 x 9.8 mm |
| Ağırlık | 146 gr |
| Renk seçenekleri | Siyah |
| EKRAN | |
| Ana ekran | Kapasitif dokunmatik |
| Ekran ölçüleri | 720 x 1280 piksel, 4.5 inç |
| Renk sayısı | 16 Milyon renk |
| - İvme sensörü - Dokunmaya duyarlı kontroller - Yakınlık sensörü - Ekran üzerinde çoklu teması algılama - Swype sanal klavye - Gyroscope sensör |
| SES | |
| Titreşim | Var |
| Zil sesleri | MP3, WAV |
| HAFIZA | |
| Dahili hafıza | 32 GB hafıza, 1 GB RAM |
| Hafıza kartı | Yok |
| KAMERA | |
| Dahili kamera | 8 MP |
| Maksimum çözünürlük | 3264x2448 piksel |
| Video kayıt | Var, 1080p@30fps |
| İkinci kamera | Var, 1.3 MP |
| - Otomatik netleme - LED flash - Coğrafi etiketleme - Gülücük çekimi - Temas odaklı |
| VERİ | |
| Bluetooth | Var, v4.0 - A2DP, EDR |
| USB | Var, microUSB v2.0 |
| GPRS | Var |
| 3G | HSDPA, HSUPA |
| EDGE | Var |
| WLAN | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot |
| Kızılötesi | Yok |
| ÖZELLİKLER | |
| İşletim sistemi | Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich) |
| İşlemci | Quad-core 2.5 GHz , APQ 8064 procesor |
| Tarayıcı | WAP 2.0/xHTML, HTML |
| GPS | Var, A-GPS uyumlu |
| Radyo | Stereo FM Radyo(RDS destekli) |
| Java | Var |
| - Doküman görüntüleyici (Word, Excel, PowerPoint, PDF) - Dijital pusula - Sesli notlar - Takvim - Facebook ve Twitter - Google Arama, Maps, Gmail,YouTube, Google Talk, Picasa - Akıllı metin girişi - Beats Audio - Beats headset - Adobe Flash desteği |
| GÜÇ | |
| Pil tipi | Standart pil, Li-Ion 1830 mAh |
Arkadaşlar ben çok sıkı bir nokia fanatiğiyim (bilen bilir). Zaten C7'nin her sorununa çözüm bulabilirim.
Şimdi ben ne yazıkki geçen yıl sbs'de ciğerim yana yana 850 tl vererek aldığım telefonumun küçük kasmalarından, uygulama azlığından ve internet konusundaki başarısızlığından bıktım.Tahmin edersiniz ki beni doyuracak kadar güçlü, iyi kamerası olan ve işletim sistemi farklı bir telefon arayışına girdim. İlk olarak LUMİA 900'ü düşündüm. Zaten avrupaya 42 mb hız ile gelecek bu benim için çok önemli ama bakarsınız ki çift çekirdekli değil ve wp8 yolu kapalı gibi. 2. olarak ise HTC ONE X'i düşündüm. Sizce bu devasa 4 çekirdekli telefon benim her ihtiyacıma cevap verirmi?Düşürsem c7 den daha fazla zarar görürmü?(bu gerçekten önemli ) Ve en önemlisi ekran boyutunun büyük olması görüntüsünü etkilermi?
Tabiikide başka telefon önerilerine de açığım ama samsung olmaması tercihimdir.
Şimdiden ilgelenen arkadaşlara teşekkürler.
bu one x işte adı zeta yada endavaour olacak diyorlardı one x oldu
HTC Zeta Teknik Özellikleri
İLK ÖNCE SUNU BELIRTMELIYIMSamsung telefonları ıle alakalı fıkırlerınızı okudum ve bır katkıda bulunmak isterım bıraz dandık oldugundan bahsedılıyor bu samsunglar hakkında artıkgenel bır fıkır bırlıgı halıne geldı ancak duydugumuz fıkırler sankı kullanmısız gıbı gerçekten magdur olmusuz gıbı hıssetmemızı saglıyor olaya su yonde bakalım samsung telefon ısletım sıstemı fıyatı kalıtesı bellıdır ve bellı bır gruba hıtap eder htc grubuda bırazdaha fazla para verıp ısletım sıstemı olarak aynı ama donanımolarak guçlu telefon ısteyenlere hıtap eder yanı opel marka bır arabanın 250 basması ıle mercedesın 250 basması fark etmez hız aynıdır ama soforlugunuz zayıfsa sıze bır guven veren mercedes lazımdır ama ben soforlugume guvenıyorum dıyorsanız opelde sızı uzmeyecektır umarım faydalı olmusumdur lutfen tum teknolojık urunlere fıyat gozuyle degıl kendı kullanabılecegımız sekılde bakalım bakarkende dıgerlerını yerden yere vurmayalım selamlar
SONUÇ :htc senın işini fazlası ıle gorur artık telefon pıuyasası akılloı telefona geçıyor ıyı bır baslangıç yapmıs olursun yukarıda kı telefon bu sene ıçınde satısa sunulacak ya bekleyebılırısnın yada htc nın senın dedıgın modelını de alabılırsın zaten bu telefonlar ıkı sene ıçınde kasılacak gıbı gorunmuyor senı baya bır ıdare eder hadı hayırlsıı selamlar
htc one x bana yetermi diye soruyosan sen telefonun t sinden bile anlamıyosn demektir. bu arada one x yarından itibaren tr de satışa sunulcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?