Telefon Alcam Sizce Hangisi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brk38

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alcam Sizce Hangisi??
Beyler bikaç model arasında kaldım tel alacam sizce hangisi hangi yönden önerrsiniz.
nokia 5800
nokia C6
Samsung 8500 wave

brk38

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 8500 wave

şuan için aklımda c6 var dı faka tişlemci hızından dolyı vazgeçtim 5800 içinde sorunlu ve sorunsuz cihaz var diyince herkes wave üzerine yoğunlaştım.dur bakalım büyükler nederse

--------------- Ekleme ---------------

wave kullananlar bada nasıl?iyi mi?

C6 ama degişek bi teklif istersen HTC Wildfire

YsF_90

Üye
söylediklerinin arasından wave tercih ederim. fakat bana android işletim sistemi daha cazip geliyor bence android düşün

bencede wawe derim söylediklerin arasında

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Madem Nokia düşünüyorsun X6 varken 5800 ya da C6 mı alcaksın X6 olmaz dersen Wave tabi ki

brk38

Üye
    Konu Sahibi
ekran çözünürlüğü baya düşük önemsemiyorsan arkadas haklı bence eğer bu 3ünden biri diyorsan diğerlerini ele wave al direk hiç düşünmeden

çözzürnürlük önemli illa wave olcak diye bişe yok o aralıklarda başka telde önerebilirsinz.ama şuan wave ağır basıyor.

YsF_90

Üye
çözzürnürlük önemli illa wave olcak diye bişe yok o aralıklarda başka telde önerebilirsinz.ama şuan wave ağır basıyor.

wave e takılıp kalma gerçekten. samsung i5700, i7500 andorid, i8000 omnia II, çok hoş telefonlar bunlar

lokella

Üye
o 3lünün içinden seçersem, wave derim.

brk38

Üye
    Konu Sahibi
wave i seçmem 1 Ghzlik işlemcisi ve de kamerası ekran çözünürlüğü.beni tek düşündüren işletim sistemi daha çok yeni

YsF_90

Üye
wave i seçmem 1 Ghzlik işlemcisi ve de kamerası ekran çözünürlüğü.beni tek düşündüren işletim sistemi daha çok yeni

o konuda kesinlikle hak veriyorum sana. ben alacak olsam bende düşünürüm henüz yeni çıkmış bir işletim sistemi insanda biraz şüphe oluşturuyor.

brk38

Üye
    Konu Sahibi

o konuda kesinlikle hak veriyorum sana. ben alacak olsam bende düşünürüm henüz yeni çıkmış bir işletim sistemi insanda biraz şüphe oluşturuyor.

wave gerçekten çok şahane donanımsal özlliklere sahip.ama işletim sistemi yeni.i7500 android sürümü ne?1.5 mi 2.1

YsF_90

Üye
i7500 android sürümü 1.5. fakat şahsen i5700 daha cazip geliyor bana. onun işletim sistemi de android 1.5 ama 2.1 e yükseltilebiliyor. bu arada i7500 hepsiburada.com da indirimde %47 lik baya bi indirim

--------------- Ekleme ---------------

ya indirimde dedim de biraz önce baktım tekrar normal fiyatına dönmüş. daha sabah baktığımda %47 indirim 488 lira gösteriyordu

brk38

Üye
    Konu Sahibi
i7500 android sürümü 1.5. fakat şahsen i5700 daha cazip geliyor bana. onun işletim sistemi de android 1.5 ama 2.1 e yükseltilebiliyor. bu arada i7500 hepsiburada.com da indirimde %47 lik baya bi indirim

evt bende orda gördüm sormamın sebebi o zaten peki 1.5 ten 2.1 e yükselttikten sonra hızda değişiklik olrmu çok fark edermi

YsF_90

Üye
evt bende orda gördüm sormamın sebebi o zaten peki 1.5 ten 2.1 e yükselttikten sonra hızda değişiklik olrmu çok fark edermi

hızda değişiklik olur mu bilmiyorum ama zaten i5700 800 Mhz i7500 528 Mhz. indirim bitmiş bu arada çok üzüldüm bende ikisine bakıyordum karar veremedim ama indirim bitmiş i7500'ın. nese ki i5700 da devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...