Maxiferre Üye lakin olmanız gerek sakin the fenomen telefon piyasasında beklemek lazım biraz ip6yı bekleyin
Oğuzhan Üye Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor.
Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor.
Enes Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... C55 var bende de altın renkli kapıştıralım
Oğuzhan' Alıntı: Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... C55 var bende de altın renkli kapıştıralım
Oğuzhan Üye TheFenomen' Alıntı: Foto geliyoor Genişletmek için tıkla ... C55'le de az Prince of Persia oynamadim.
TheFenomen' Alıntı: Foto geliyoor Genişletmek için tıkla ... C55'le de az Prince of Persia oynamadim.
Enes Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: C55'le de az Prince of Persia oynamadim. Genişletmek için tıkla ... evet bazen şarja bağlayıp oynuyorum ben de
Oğuzhan' Alıntı: C55'le de az Prince of Persia oynamadim. Genişletmek için tıkla ... evet bazen şarja bağlayıp oynuyorum ben de
abandonware Üye Oğuzhan' Alıntı: Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... ben 6-7 yaşındayken rahmetlik babamda bu telefondan vardı, bir zil sesi vardı çok hoşuma giderdi ama nasıl bir melodiydi hatırlayamıyorum
Oğuzhan' Alıntı: Bizim evde bundan var bir tane. Tavsiye ederim süper telefondur. İçinde bir oyun var bloklar falan var. Dehşet lan, çok fena bağımlılık yapıyor. Genişletmek için tıkla ... ben 6-7 yaşındayken rahmetlik babamda bu telefondan vardı, bir zil sesi vardı çok hoşuma giderdi ama nasıl bir melodiydi hatırlayamıyorum