Enes
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyun, video, web içeriğine çok önem veriyorsan ekranı küçük olduğundan dolayı iPhone'u aklından sil derim. Kulaklık ve hoperlor'den müzik dinlemeyi seviyorsan HTC One M8'e yoğunlaşmalısın. (ayrıca müzik konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi yazılım poweramp ve o sadece android'te). Ama cümlenin sonundada değidin gibi "bunun dışında birşey yapmıyorsan" ekranı küçük olduğundan dolayı iphone pratiktir onuda düşün2.000 e kadar bütçe var gibi duruyor şu an.
Telefonda oyun oynarım ama çok değil. Genelde müzik dinlemek ön planda hem kulaklık hem hoparlör. Bunun dışında pek de bişey yapacağımı zannetmemkamera zaten son telefonlarda kafi seviyede.
Taslak şekillendi sağolOyun, video, web içeriğine çok önem veriyorsan ekranı küçük olduğundan dolayı iPhone'u aklından sil derim. Kulaklık ve hoperlor'den müzik dinlemeyi seviyorsan HTC One M8'e yoğunlaşmalısın. (ayrıca müzik konusunda şu ana kadar gördüğüm en iyi yazılım poweramp ve o sadece android'te). Ama cümlenin sonundada değidin gibi "bunun dışında birşey yapmıyorsan" ekranı küçük olduğundan dolayı iphone pratiktir onuda düşünkafanı mı karıştırdım senin yerine olsam HTC One M8 alırdım.
HTC One M8 > iPhone 5S > LG G3 = Xperia Z2 > Galaxy S5Eğer benim gibi seninde beats gibi bir kulaklığın varsa ve müzik konusunda ciddiysen iphone pekte sana göre değil - iphone 5S'im olduğundan dolayı biliyorum. Cihazın kendi müzik uygulaması basları neredeyse hiç veremiyor. AppStore'da da poweramp gibi bir uygulamada yok. Müzikleri de cihaz üzerinden indiremeyip, iTunes ile senkronizasyon etmen gerekiyor olması da cabası.
Bende de var 5800 duruyo köşedeBenim 5800'ı satayım sana. 500 tl ver yeter.
Rica ederim, soracağın bişi olursa Whatapp'tan yazTaslak şekillendi sağol
Bende de var 5800 duruyo köşede
olabilirben bir arada 500 lira görmedim sizin yok 2binlira bütcem var yok 5bin lira bütcem var
aşırı fazla sankiBenim 5800'ı satayım sana. 500 tl ver yeter.
bu arada sn de kendin çalış kazan 2bin tl bütçen olsunne ayfon ne lumya sağ olsun n73
Bi ara gidip alayını incelicem müsait oluncaolabilir
aşırı fazla sanki
5s tam snn istediğin tel kullaklık ses kalitesi filan çok iyi kamera da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?