Telefon alacağım Max 1900tl

gkcll

Üye
lg optimus g pro bi incele güzel telfon ve özellik dolu illa bunlar dan diyorsan htc one millette samsung görmekten gına geldi geçen 2 kişide evet 2 kişide htc one gördüm çok dikkat çekici insanı farklı kılıyor sanki. Bi noktaya değinmek istiyorum geçe arabada yanımda lg optimus g yi di herhalde herneyse adam video izliyordu bakmış bulundum one muhteşem ekrandı öyle renk ve canlı net pürüzsüz bir ekran görmedim o yüzden bütün telfnlardan soğudum hele samsungun amoled dedi ekranın ne kadar vasat olduğunu anladım.

Tepkiler: silentattack

fk555897

Üye
Ben isteklerine göre S4'ü öneririm.

MaxipmaN

Üye
htc nin güncelleme desteği ne zamandan beri iyi

furkey

Üye
htc nin güncelleme desteği ne zamandan beri iyi

samsung un güncelleme desteği ne zamandan beri iyi? s2 yi sallıyor adamlar. s i zaten mahvettiler. Bada işletim sisteminde adamlar bildiğin bütün herşeyi mahvettiler. s3 e hala 4.2.2 gelmedi artık 4.3 vericez diyorlar direk.

HTC One x e en azından 4.2.2 verdiler ve adamlar kaynak kodlarını açıyorlar. Geliştiricilere destek veriyorlar. Bence hem güncelleme desteği hem de geliştirici olayı htc de samsungdan kat kat daha iyi

Tepkiler: silentattack ve By_Casparov

fk555897

Üye

HTC One X S2'den ne kadar sonra çıktı?

Güzel yorum

4un6si

Üye
9500 TR de satılan olduğundan dedim zaten bide octa dan vazgeçmek istemeyenler olabilir

Sabrın sonu selamettir. Bekleyip LG G2 almanızı öneririm.