winsoft
Üye
-
Konu Sahibi
-
Huawei dururken Samsung almak olmaz.Huawei P Smart
Xiaomi ithalatçı garantili olduğu için almak istemiyorum Huawei daha çok hoşuma gitti ama dediğim gibi benim aradığım özellik kamera ve hızHuawei dururken Samsung almak olmaz.
Veya bunlar da olabilir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
huawei veya xiaomi ürünlerini tercih edebilirsin, bende 2015 model xiaomi redmi note2 var, 2.el olarak aldım, 1,5 senedir kullanıyorumi aldığımda bu cihazda olan özellikleri, ayfon 7 serisinde anca verebildi. karar yine de sizin.
İthalatçı firma güvenilir bir firmaysa alabilirsin, izlediğim videolarda c8 in ön kamerası fazla focus yapıyor ve istenmeyen yerlere blur etkisi yapabiliyor, şahsen ben Huawei'nin ön kamerasını daha iyi buldum çok daha net çekiyor, arka kameraları hakkında bişey diyemeceğim
KVK servis dışındakilere bakmıyorum bile aklımda en başta Xiaomi A1 vardı fakat kamera açısından biraz beni üzdü ışık biraz azalsın performansı aşırı derecede düşüyor.Alacağın telefonun garantisi Delta Yetkili Servis üzerineyse o da bi ithalatçı firma, aklında bulunsun
valla benim ki ithalatçı garantili bile değil ama taş gibi telefon kaç kere düşürdüm, bir o kadarda fırlattım yani, hala sağlam, ön kamerada iyi arka kamerada güzel.Xiaomi düşünüyordum ilk başlarda ithalatçı garantili olduğu için tercih etmiyorum.
Xiaomi Konusunda, İthalatçılı garantili olduğu için Kötü ön yargıya kapılmış olabilirsiniz ancak, Bu durum yanlış. Zaten İnternet üzerinden alınan ürünlerde, 14 Gün içinde Caymak hakınızı kullanarak, ürünü kullanmış olsanız bile (Sıvı Teması veya Darbe olmadan) İade Hakkına sahipsiniz. Onun için dert edilecek bir durum yok zaten bir çok kişi Xiaomi Kullanmakta kullananlarında hiç bir şekilde şikayeti vb. yok. yinede karar sizin ama ön yargılarınızdan kurtulmanız gerek
İnternet üzerinden alınan ürünlerde Cayma hakkı mevcut. Ürünü kullanmış olsanız bile [Zarar vermeden] 14 gün içinde Cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.kutunun yanında etiketler olur ve onu kesmeden açman imkansız kutuyu. O etiketi kesip telefonu açtığın an iade yapamazsın
Doğru fakat şöyle de bir olay var iade etiket açıldığı farz edilerek: internetten ürün aldın ve sana güvenlik etiketi açılmış bir cihaz geldi alır mısın ? Bu konuda tamamen satıcıya bağlısın aslında ambalaj hasarlı vs diyip iadeyi reddedebilir bu durumda firmalar genelde satıcıdan yana oluyorİnternet üzerinden alınan ürünlerde Cayma hakkı mevcut. Ürünü kullanmış olsanız bile [Zarar vermeden] 14 gün içinde Cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.
Fakat, Mağazadan ya da yüz yüze satışlarda tüketicilere gerekçesiz bir şekilde ürünü iade etme hakkını tanımamaktadır. Aslında mesafeli satım sözleşmelerindeki bu hakkın tanınmasının sebebi tüketicinin satış akdinin gerçekleştirilmesi öncesinde ve gerçekleştirildiği esnada ürünü göremiyor oluşu ve dezavantajlı konumda bulunması nedeniyle kanun koyucunun tüketiciyi korumak istemesidir. Yüz yüze satışlarda haliyle bu dezavantaj söz konusu değildir ve tüketici satın almadan önce ürünü birebir inceleme şansına sahiptir.
Bu durumda Devreye 'Tuketici hakem heyeti' giriyor.Doğru fakat şöyle de bir olay var iade etiket açıldığı farz edilerek: internetten ürün aldın ve sana güvenlik etiketi açılmış bir cihaz geldi alır mısın ? Bu konuda tamamen satıcıya bağlısın aslında ambalaj hasarlı vs diyip iadeyi reddedebilir bu durumda firmalar genelde satıcıdan yana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?