Öneri Tek yönlü oyun önerisi

Minecraft.

Tepkiler: -Börteçine-
Cogs vardı birde üst konuda mevcut. Ben denemiştim, sonra baktım karışık işler, bıraktım

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Cogs vardı birde üst konuda mevcut. Ben denemiştim, sonra baktım karışık işler, bıraktım
hepsini indirip deneyecem ramazanda iyi gidiyo bu tarz oyunlar
katılıyorum, ama zaten zekana güveniyorsan 2-3 saatte bitireceksindir ve bitirince yine yaz bana, oyunun gizli bir bölümünü söyleyecem sana bi de o bölümü dene bakalım
Bitti dostum

Tepkiler: Bilişim Profesörü ve mürteza16
hepsini indirip deneyecem ramazanda iyi gidiyo bu tarz oyunlar
Bitti dostum
hadi geçmiş olsun şimdi tekrar oyna dediğinde istediğin autosave.den başlayabiliyorsun. dev sineğin olduğu bölümü seç, ama bölüme başladığında ilerleme geri dön merdivenden aşağı in. aşağı indikten sonra sağa ilerle zifiri karanlık bir tünele gireceksin. o tünelden devam et bu sefer yani yer yüzünden değil yer altından ilerlemiş olacaksın bu sefer ve o gizli bölümde MUHAKKAK kulaklık şart, çünkü herşey kulağının hassaslığına kalmış off yaa tekrar oynayasım geldi

ismail

Üye
    Konu Sahibi
şu bacağına tutunup çıktığımız demi

şu bacağına tutunup çıktığımız demi
evet, işte o çukura inmeden tepede iken geri dön merdivenden aşağı in aşağıdan devam et tünelden işin komiği maceracı ben o gizli bölümü ilk oynayışımda buldum. daha doğrusu oranın gizli bölüm olduğunu oyun bittikten sonra anladım oyun bitince geri döndüm o sinekli bölüme ikincisinde üstten yani normal yoldan gittim bi de öle bitirdim

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum şimdi ): oynadım da bayağı zordu ya bidde benim kulağım yoktur nerden geliyo ses anlamam baya zorlandım kısacık bölümde

Tepkiler: ceza87