Invoke Üye al la 20mblık minik gapps yapıyor adam. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 4.4.3 için de 4.4.2 için de... Metalci Melek' Alıntı: Multi windows dan ne haber Genişletmek için tıkla ... Ben denemiştim N5'de. Bence hiç kullanışlı değil.
al la 20mblık minik gapps yapıyor adam. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 4.4.3 için de 4.4.2 için de... Metalci Melek' Alıntı: Multi windows dan ne haber Genişletmek için tıkla ... Ben denemiştim N5'de. Bence hiç kullanışlı değil.
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Neden Genişletmek için tıkla ... Beğenmedim ingilizceydi beceremedim Pacman de hani holo mu ne varya bundada oyle bisey vardi o hosuma gitmisti Ama iste hat yoktu 1-2 cekmiyodu
Metalci Melek' Alıntı: Neden Genişletmek için tıkla ... Beğenmedim ingilizceydi beceremedim Pacman de hani holo mu ne varya bundada oyle bisey vardi o hosuma gitmisti Ama iste hat yoktu 1-2 cekmiyodu
jkr80 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Beğenmedim ingilizceydi beceremedim Pacman de hani holo mu ne varya bundada oyle bisey vardi o hosuma gitmisti Ama iste hat yoktu 1-2 cekmiyodu Genişletmek için tıkla ... cm base alınarak yapılan bı romda daha 4.4.3 geldı denemek ıstersen bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sukut-u Hayal' Alıntı: Beğenmedim ingilizceydi beceremedim Pacman de hani holo mu ne varya bundada oyle bisey vardi o hosuma gitmisti Ama iste hat yoktu 1-2 cekmiyodu Genişletmek için tıkla ... cm base alınarak yapılan bı romda daha 4.4.3 geldı denemek ıstersen bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UpOneTR Üye jkr80' Alıntı: cm base alınarak yapılan bı romda daha 4.4.3 geldı denemek ıstersen bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... cm11 den memnunum boşuna teli yomayım
jkr80' Alıntı: cm base alınarak yapılan bı romda daha 4.4.3 geldı denemek ıstersen bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... cm11 den memnunum boşuna teli yomayım