muolli Üye KINIKs' Alıntı: benim telefonum n81 listeye bakıp uygun olanını indirdim kurdum ancak proghramı çalıştırdığımda welcome to installion of yazıyor ve kalıyor. başka bişey yazmıyor ok diyorum çıkıyor. ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım... dediğinin aynısı bende de oldu. n95 8gb telim...fason bir başlık..
KINIKs' Alıntı: benim telefonum n81 listeye bakıp uygun olanını indirdim kurdum ancak proghramı çalıştırdığımda welcome to installion of yazıyor ve kalıyor. başka bişey yazmıyor ok diyorum çıkıyor. ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım... dediğinin aynısı bende de oldu. n95 8gb telim...fason bir başlık..
mepar161980 Üye arkdaslar e63 u mu bir turlu hack yapamiyorum ne olur yardim edin cildiricam nerdeyse,bbutun programlari denedim yine olmuyo ;(
arkdaslar e63 u mu bir turlu hack yapamiyorum ne olur yardim edin cildiricam nerdeyse,bbutun programlari denedim yine olmuyo ;(
gençbilal63 Üye allah kahretsin hiçbirini yükleyemedim.bu telefona hiç bişey yüklemicekmiyim 6220 s60v3 ftp2
Adem olcay1 Üye Arkadaşlar programı sakın yüklemeyin. Ben kurdum n73 çoğu programlarda dosya bozuk hatası veriyor bu programı yüklemeden önce yoktu
Arkadaşlar programı sakın yüklemeyin. Ben kurdum n73 çoğu programlarda dosya bozuk hatası veriyor bu programı yüklemeden önce yoktu