Tek Programla Sistem Hack Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rkayaci

Üye
Son versiyon e51 de çalışmıyor. Bi çözümü varmı denemediğim yol kalmadı c:\sys içine giremiyorum. Girsem bile onun içine atacağım yeni versiyon ınstaalserver.exe yi bulamadım.

akaca38

Üye
Nokia N96 da işe yarıyor mu bileniniz varmı arkadaşlar?

bmwengin

Üye
sakın telefonunuzun yazılımını güncellemeyin.
Nokia artık yeni yazılımlara hack engeli koyuyor. arkadaşların dediği gibi özelliklerde de değişen birşey yok.

ben nokia 6120c yi 2 yıl önce bu sitede hellocarbide by ferret in yöntemi ile hekledim.
2 yıl paşalar gibi kullandım geçen telefon yavaş diye format atıp yazılım güncelledim yeni yazılım olmamasına rağmen eski yazılımı yeniden yükledi ve şimdi hiçbir şekilde heklenmiyor.
saatlerdir maxicepde dört dönüyorum bütün yöntemleri deniyorum yok. secman ı da açtığım zaman welcome instalation of. zart zurt diyor sadece OK tuşu var basıyorsun çıkıyor donma monma yok.

heklersem neyle heklediğimi size yazarım.

olivetti

Üye
fp 2 lerde çalışsa güzel olur du

cs-king

Üye
Ya burdan kırk tane program indirdim sertifika kontrol ediliyo sonra yüklenemiyor yazıp kapanıyo telefonu parçalıcam arkadaş gece gece katil olacam altı üstü flv dosyalarını açmak istiyorum telefonda bu ne mk delirdim resmen bi çözüm söyleyin bana bilgisayarı da kaldırıp fırlatacam duvara

n8 00 için kilitlenen telefonuma anında ulaştım ve 2 hafta servis bekleme sıkıntısından kurtardım teşk arkadaslar..

OS9.1 İ KULLANDIM

N73'te sertifika hatası verdi telefonda yeniden sertifikalandırdım şimdi deniycem.

nazif41

Üye
sertifika istiyor

malesef arkadaslar 9.1 cihazlarda çalışır durumda fakat. 9.2 ve uzerinde firmware nedeniyle calışmıyor
n73 9.1 başarılı
e65 f2 9.1 basarılı -------------------n95 ve n95 8gb calışmıyor firmware v31.0.0.17

ya bende e5 varda unpacking file yazıo bayabi bekliyorum gelmiyo ? acaba nedendir

süreci geçmiş sertifika diyor ne yapmam gerek

çok teşekkür ederim. Kullanışlı...

reoksit

Üye
deneyelim arkadaşım şimdiden teşekkürler

bygokhan

Üye
n73 te sorunsuz calisiyor ellerine sağlik kardeşim. programi yukleyemeyenler tarihi bir yil geri alip tekrar denesinler.

sametttt

Üye
olmuyor N73 için lütfen yardım edin

----------Eklendi @ 15:08:00 ---------- Yazıldı @ 15:03:43 ----------

oldu valla oldu kısıtlanıyor diyorsa programı yükledikten sonra tarihi geri alın

metin50

Üye
Allah razı olsun eleman senden, Valla cok buyuk bi sorunu hallettik sayende.

Teleffonum E50,artık hacklendi

icecrash

Üye
Hellooooooooooooox 2 gerisi yalandır boştur...

memocasy

Üye
deniyorum deniyorum olmuyor secman v1.1 de yaptım yine sertifika istiyor.. Please yardım tel n73 :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...