Arkadaşım bu başlık 12.06.2009 tarihinde açılmış. Telefonunun tarihini 12.06.2009 olarak ayarla kurarsın programı. Daha sonra da normal tarihine alırsın telefonunu.
elıne saglık vala bende calısıyo oncedn unsigned kurmuyordu. hatta signed olanlarda bıle problem verıyodu. sımdı ne ıstersen yukle. eger dosya bozuk dglse
İyi günler arkadaslar benim bi nokia 5320 express music telefonum var. Telefon yazılımını 5.16 'ya yükselttim. Yazılım yükseltmeden sonra sonra telefona hiçbir program ,tema vb. yükleyemiyorum. Telefon hep "yüklenemiyor" hatası veriyor.Herşeyi denedim orjinal ayarlara falan gelen döndürdüm yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaşlar benim te. n86 8mp ver.11.043 lütfen bana yardımcı olun herşeyi baştana anlatan bir yer varsa söyleyin çünkü hiç kimse tam anlamıyla bu telefonum nasıl hackleenecek anlatamıyor.
hiç bir program yükleyemiyorum sertifika yukleme hatası diyor .yani baştan hangi programları tek tek yuklicem söyleyiniz.bazı arkadaşlar şu programı yukleyin diyor sonra sys klasörüne ulaşın gibi şeyler söylüyorlar ama zaten hiç bir program yukleyemiyorum.birde helloox mi ne bir program var. anlatımında şöyle diyor 17 kere sertifikalamanız lazım hele sertifikayı nasıl olacağını anlat bilelim. şimdiden herkese teşekkürler
n95 de olmuyor...sanırım n73lerde çalışan bi program ..n73 kullanan herkes oldu sağol demiş..diğer modeller benim gini sadece OK dedğimiz bi uygulama ile karşı karşıya
dün telefonu güncelledim haliyle secman falan gitti.. ama secman tekrar kullanmak istiyorum telefona bu sefer yüklemiyor sertifika henüz geçerli değil yada telefon ayarları yanlış diyor. bu sorunla hiç karşılaşmamıştım daha önce secman falan direk yükleyip kuruyodum bileniniz varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar