app2tools
Üye
-
Konu Sahibi
-
Muhtemelen en düşük Android sürümü 4.4.2 den yüksek olduğu içindir.Android 4.4.2 kullanıyorum ve cihazınız bu sürümle uyumla değil hatası alıyorum . Tablet olmasından olabilir mi
Bugün(05.10.18) yeni versiyon yayınlayacağım, yeni versiyon ile tablet desteği ve birkaç tane faydalı özellik ile birlikte yayında olacak. Yayına aldığımda gerekli bilgilendirmeyi yapacağım.Android 4.4.2 kullanıyorum ve cihazınız bu sürümle uyumla değil hatası alıyorum . Tablet olmasından olabilir mi
4.4 kullanıyorum cihazınız uyumlu değil diyor sanırım 5.0 üstü olması gerek yani Android 5 sürümü altındakilere de destek olsa çok iyi olur...
Android 4.4.2 kullanıyorum ve cihazınız bu sürümle uyumla değil hatası alıyorum . Tablet olmasından olabilir mi
4.4 kullanıyorum cihazınız uyumlu değil diyor sanırım 5.0 üstü olması gerek yani Android 5 sürümü altındakilere de destek olsa çok iyi olur...
boyutunun düşüklüğü gözüme çarpan ilk detayını oldu . Kullanıcı arayüzün sadeliği kaynakların çok olması gayet güzel . Tabletten kullanması da çok güzel . Elinize sağlık . Arşivleme olayı nasıl oluyor göremedim ilk bakışta
Gece modu ekleyebilirsiniz
Güzel bazen paylaşmak istediğimiz haberler oluyor veya direkt göstermek istediğimiz . Nerede bu hber diye aramamıza gerek yok.Görüşünüz için teşekkürler. Arşivleme özelliği ekran görüntüsünde daire içerisine aldığım işaretlere basarak ana ekrandaki arşiv butonundan daha sonra kolaylıkla erişmenizi sağlar. Örneğin gezilmesi gereken yerler, yeni teknolojiler gibi haberleri daha sonra tekrar incelemek istediğim de saklanılması güzel olması düşüncesiyle geliştirdim. Acaba bu konu da sizin fikriniz nedir?
Bu arada gece modunu geliştirmeye başlıyorum, en kısa zamanda yayına alacağım.
Güzel bazen paylaşmak istediğimiz haberler oluyor veya direkt göstermek istediğimiz . Nerede bu hber diye aramamıza gerek yok.
boyutunun düşüklüğü gözüme çarpan ilk detayını oldu . Kullanıcı arayüzün sadeliği kaynakların çok olması gayet güzel . Tabletten kullanması da çok güzel . Elinize sağlık . Arşivleme olayı nasıl oluyor göremedim ilk bakışta
Gece modu ekleyebilirsiniz
Bu konu üzerine çalışmaya başlıyorum, tamamladığımda bildireceğim. İlginiz için teşekkür ederim.Resim kalitesi seçme getirebilir mısınız?
Resimlerin yüklenmesinde performans iyileştirmesi yapıldı. Resim kalitesini seçme özelliğini de ekleyeceğim.Resim kalitesi seçme getirebilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?