acati Üye Tek kötü yanı işlemlerin çoğuna sadece joystick le izin veriyor. N73, E60 için uygun bir oyun değil mesela. Diğer oyunlar gibi bunda da 5 tuşuyla destek işlemleri yapabilirdi.
Tek kötü yanı işlemlerin çoğuna sadece joystick le izin veriyor. N73, E60 için uygun bir oyun değil mesela. Diğer oyunlar gibi bunda da 5 tuşuyla destek işlemleri yapabilirdi.
acati Üye mskocabay' Alıntı: bu oyunu e 72 ye yükledim sorunsuz yüklüyor ama bulamıyorum uygulamalarda çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... ARA kısmına oyunun adını yaz AWBoard die veya handy taskman kur ona yaz yülü tüm uygulamaların listesi çıkar sen yazdıkça..
mskocabay' Alıntı: bu oyunu e 72 ye yükledim sorunsuz yüklüyor ama bulamıyorum uygulamalarda çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... ARA kısmına oyunun adını yaz AWBoard die veya handy taskman kur ona yaz yülü tüm uygulamaların listesi çıkar sen yazdıkça..
abodo Üye bu oyunu yüklerken sacma matrisi yüklemek isteseydim size üye olmazdımmm bune sacmalık oyun yükleyecem bana zeka sorusu soruluyoo --------------- Ekleme --------------- üyeligimi sanlandırınn
bu oyunu yüklerken sacma matrisi yüklemek isteseydim size üye olmazdımmm bune sacmalık oyun yükleyecem bana zeka sorusu soruluyoo --------------- Ekleme --------------- üyeligimi sanlandırınn