Mehmet
Emekli Yönetici
Şafak 6tebrikler, şafak kaç?
Desenize TUĞmen olduHayırlı teskereler
neden bu kadar geç rütbe veriler acaba hem rütbesini yükseltiyorlar hemde tezkere veriyorlarŞafak 61 haftadan bile az kaldı.
----------Eklendi @ 18:41:42 ---------- Yazıldı @ 18:40:19 ----------
neden bu kadar geç rütbe veriler acaba hem rütbesini yükseltiyorlar hemde tezkere veriyorlar
Desenize TUĞmen olduHayırlı teskereler
TUĞMEN
Geç verilmedi Ali. Son bir ayıma bıraktım izinlerimi.Rütben çok geç verilmiş Atacım . Son 1 yada 1,5 ay kala teğmen rütbesi veriliyordu benim bildiğim ...
Hayırlı olsun dostum . Tadını çıkar . Bol bol istikamet ver .
KarıştırıyorsundurAbi hayırlı olsun bu arada resimdeki yanındaki abiyle ben senin yanına geldiğimde tanıştık biz
Haklısıntebrikler.. sitededeki teğmenlik rütbene de şahit olmuştum
Son günümde mangal partisi var kışlada, beklerimtebrikler komutanımbunu ıslatmak lazım
Soyadı kullanıyoruz tekmilde ama aynen Ali'ciğimTelefonlara da artık , Teğmen Ata diye çıkıyordur ...
Heyt yakışır ...
Yok vallahi bu cuma sonHayırlı olsun Ata , Askerliğe devam diyosun yanii..
Geç değil, tam zamanında...neden bu kadar geç rütbe veriler acaba hem rütbesini yükseltiyorlar hemde tezkere veriyorlar
Aynen
erkek parfümü gibi olmuş
Arkadaşlar öncelikle tebrik eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum
Geç verilmedi Ali. Son bir ayıma bıraktım izinlerimi.
TMİ; anladın sen onuKarıştırıyorsundur Haklısın Son günümde mangal partisi var kışlada, beklerim Soyadı kullanıyoruz tekmilde ama aynen Ali'ciğim Yok vallahi bu cuma son Geç değil, tam zamanında...
Her rütbenin bir yapma süresi var.
Mesela asteğmenliği 7 ay yapınca teğmen oluyorsun. Teğmenliği 3 yıl yaptığında üsteğmen oluyorsun. Üsteğmenliği 6 yıl yaptığında yüzbaşı oluyorsun vs...
kısa dönemmi yapıyorsun
Bu konuyu görünce çok duygulanıyorum ya
Bu konuyu görünce çok duygulanıyorum ya
Hey gidi hey...
Ne günler geçti...
Kalmış 5........
Evet ya 1 sene bitti resmen.
1sene 3ay canımm
öyle desene yav
Ya ben düz hesap 1 sene dedim. Aralık'ta gitti. 11 aralıkta. Daha 1 sene olmadan bitti askerliği. Ne 3ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?