TechSmith Camtasia Studio Türkçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biltek

Üye
    Konu Sahibi
TechSmith Camtasia Studio Türkçe
TechSmith Camtasia Studio 8.4.3 Build 1792 Full türkçe
yasal olmayan paylaşımdan dolayı konu düzenlenerek kapatılmıştır




TechSmith Camtasia Studio, Ekran Videosu Çekme Programı

Camtasia Studio dünyada en çok tercih edilen ve profesyonel özellikleriyle en kapsamlı ekran kaydı ve düzenleme programıdır. Ekran kaydı alan bu program ile çektiğiniz ekran kaydı videoları üzerinde düzenlemeler de yapabilirsiniz. Birçok efekt ekleyebileceğiniz video düzenleme aracı sayesinde ekran kaydınızı görsel bir şölene dönüştürebilir ve sunumlarınızı rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Camtasia Studio akıllı, güçlü ve kullanımı kolay bir programdır. Tanıtım, demo videolarınızı Camtasia Studio ile yaparsanız çalışmalarınız profesyonelellerden çıkmış çalışmalar gibi gözükebilir.
Ekran aktivitelerinizi çok kolay kaydedebilirsiniz. İsterseniz PowerPoint, webcam, veya ses kayıtlarınızı da Camtasia Studio ile kaydedebilirsiniz. HD kalitesindeki kaydettiğiniz ekran aktivite videolarınızı internet sitenizde yayınlayabilir, blogunuza koyabilir, CD/DVD’ye yazabilir veya iPhone benzeri taşınabilir cihazlara da yükleyebilir ve oynatabilirsiniz.

Ekranınızın videosunu çekmek için tercih edebileceğiniz en profesyonel yazılımlardan olan Camtasia Studio güncel taleplere göre sürekli geliştirilen yazılımlardan birisi. Özellikle ekran yakalama yazılımlarıyla ünlü olan TechSmith firması kendi alanındaki tecrübesini Camtasia Studio’nun yeni sürümüne yansıtmış.





Türkçe Yama :


Not : Türkçe yama başka bir siteden alıntıdır.
 
Tepkiler: Bilişim Profesörü

hospiti

Üye
yamayı nasıl programa ekleyeceğiz ki
 

biltek

Üye
    Konu Sahibi
yamayı nasıl programa ekleyeceğiz ki

türkçe yamayı "
dll doyalarını C:\Program Files (x86)\TechSmith\Camtasia Studio 8 kalasörüne
atın ve değiştir deyin programı farklı bir yere kurduysanız kurduğunuz yere atın "

yamanın içinde bu açıklama yazıyor.
 

hospiti

Üye
bende program vardı crackli yaptım dediğiniz gibi ama hic acmadı neyse yaptım saolun
 
full program paylaşımı yasaktır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...