kol@j Üye zaten her yeni verilen numara kendinden önceki numaranın garip bir kombinasyonu... sıralı gitmiyor yani...haliyle düzenli bir sistemle belirli ve ilginç sonuçlar alabiliriz
zaten her yeni verilen numara kendinden önceki numaranın garip bir kombinasyonu... sıralı gitmiyor yani...haliyle düzenli bir sistemle belirli ve ilginç sonuçlar alabiliriz
serecans Üye olmuyor yaa ----------Eklendi @ 19:15:27 ---------- Yazıldı @ 19:14:40 ---------- hee tamam tamam oldu teşekkürler
olmuyor yaa ----------Eklendi @ 19:15:27 ---------- Yazıldı @ 19:14:40 ---------- hee tamam tamam oldu teşekkürler
dufy85 Üye bendede olmadı, senin o sıra şansın yağver gitmiş olabilir. keşke başka bişeyle uğraşsaymısın
pelın_ dufy85' Alıntı: yalnız değilsin merak etme Genişletmek için tıkla ... ben neden yapamadım yaa bende bı sornmu var
dufy85' Alıntı: yalnız değilsin merak etme Genişletmek için tıkla ... ben neden yapamadım yaa bende bı sornmu var
By_AkA Üye bendede olmadı ama o sayıların toplamının 8 katı çıktı bir eksiği olunca yanlış oluyo... bulamadım ama yaklaştım
bendede olmadı ama o sayıların toplamının 8 katı çıktı bir eksiği olunca yanlış oluyo... bulamadım ama yaklaştım