d€rVish Üye Tc Kimlik Numarası İle İlginç Birşey :) Evet arkadaşlaşar tc kimlik nosunun 1,3,5,7,9. rakamlarının toplamının 8 katının 1'ler basamağı tc nosuınun 11.sayısını veriyor. Çevremdeki herkesin tc kimlik numarasını denedim ve hiç yanlış çıkmadığını farkettim ve paylaşmayı uygun gördüm Emeğe Saygı..
Evet arkadaşlaşar tc kimlik nosunun 1,3,5,7,9. rakamlarının toplamının 8 katının 1'ler basamağı tc nosuınun 11.sayısını veriyor. Çevremdeki herkesin tc kimlik numarasını denedim ve hiç yanlış çıkmadığını farkettim ve paylaşmayı uygun gördüm Emeğe Saygı..
Samsun55'' Üye Bende merak ettim ama şu hesapla felan uğraşamam barça real derbisinin başlamasını bekliyorum
.eRCaN. Üye Bende de olmadı şans işi demek ki.Benim de bu konuyla ilgili bir bildiğim var.Bütün T.C Kimlik Numaraları "çift sayı(0, 2, 4, 6, 8)" ile bitiyor.Tek rakam olduğunu hiç görmedim.
Bende de olmadı şans işi demek ki.Benim de bu konuyla ilgili bir bildiğim var.Bütün T.C Kimlik Numaraları "çift sayı(0, 2, 4, 6, 8)" ile bitiyor.Tek rakam olduğunu hiç görmedim.