Mustafa-26
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim ben ios kullanmak istiyorum birazdaDostum şunu diyeyim
Nexus 5 in lg ve ye üstünlüğü arkasında google var
Lg g2 nin nexus 5 e üstünlüğü kamera ve batarya
Android in ios a üstünlüğü mağazada ücretsiz uygulama lar fazla ve telefonda özgürsün ve şarj bakımından üstün
Lg g2 de nexus5 de ayni donanıma sahip iphone 5 in donanımı düşük ama yazılımı iyi o yüzden hızları eşittir
Lg g2 nin iphone a üstünlüğü özgür olman ve batarya
Bütçe yokki o kadarz2 al boşver bunları
Kardeşim biraz iphone kullanayım diyorum sence beni uzun süre götürürmü iphone 5z1 compact ?
1300 e buldum iphone 0 gibi alıyımmı sizceGötürür uzun sene iphone5.2010da çıkan iphone4 bile hala güncelleme alıyor ve kasma yok(7.1de)
1.5 ,2 hafta arası alıcamNe zaman alacaksın ? belki iphone 6 çıkınca belli 5s ın fiyatı düşer
AynenAl kardeşim gmd den sonra iyi gelir
Tabiki en uzun vaadeli kullanilan telefon iphone. DurKardeşim ben ios kullanmak istiyorum birazdaiphone5 alsam beni uzun vadede götürürmü ?
Saol KardeşimŞimdiden hayırlı olsun
Mesajın için sağol kardeşim iphone 5 de karar kıldımTabiki en uzun vaadeli kullanilan telefon iphone. Dur
İphone 5 uzun süre götürür gayette hızlıdır.kararı sen ver1300 e buldum iphone 0 gibi alıyımmı sizce
1.5 ,2 hafta arası alıcamİphone 6 yı bekliyemem
Ekran sorun yapmaz dimi 4 inç ya ?İphone 5 uzun süre götürür gayette hızlıdır.kararı sen ver
Sanmıyorum.uygulamalar kullanışlı zaten.tabi büyük ekran istiyorsan g2 veya Nexus5 te çok iyiEkran sorun yapmaz dimi 4 inç ya ?
Ama büyük diyolar yani uzun diyolarĞ
Sanmıyorum.uygulamalar kullanışlı zaten.tabi büyük ekran istiyorsan g2 veya Nexus5 te çok iyi
Mağazalara git eline al incele öyle karar ver büyüklük takıntın varsaAma büyük diyolar yani uzun diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?