UpOneTR Üye 2 yıl geçerli 65GB alanım var Yararlanmak isteyen olursa dosyaları benimle paylaşsın yardımcı olayım
Fenomenon Üye yandex 10gb box 10gb google drive 15gb one drive 15gb copy 15gb ama 20gb başlamak isteyen bana pm atsın. ben davet edersem 20gb olur. toplam 5 bulut 70gb alan veriyor. istediğini at.
yandex 10gb box 10gb google drive 15gb one drive 15gb copy 15gb ama 20gb başlamak isteyen bana pm atsın. ben davet edersem 20gb olur. toplam 5 bulut 70gb alan veriyor. istediğini at.
Fenomenon Üye fbiugur' Alıntı: Drobbox hesabimda yuklediklerimin hepsi silinmis nedn acaba bilen var mi arkadaslar Genişletmek için tıkla ... samsung veya htc kullanıyorsan dropbax 2 seneliğine alan veriyor dropbox'ın normal olarak verdiği beleş alan 2gb belki bu yüzden olabilir.
fbiugur' Alıntı: Drobbox hesabimda yuklediklerimin hepsi silinmis nedn acaba bilen var mi arkadaslar Genişletmek için tıkla ... samsung veya htc kullanıyorsan dropbax 2 seneliğine alan veriyor dropbox'ın normal olarak verdiği beleş alan 2gb belki bu yüzden olabilir.
fbiugur Üye Fenomenon' Alıntı: samsung veya htc kullanıyorsan dropbax 2 seneliğine alan veriyor dropbox'ın normal olarak verdiği beleş alan 2gb belki bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Samsung kullaniyorum iki sene olmustur ama hesab acik sadece silinmis neyse mega en iyisi kullaniyorum skintsz onuda kapatirlarsa nanay oluriz
Fenomenon' Alıntı: samsung veya htc kullanıyorsan dropbax 2 seneliğine alan veriyor dropbox'ın normal olarak verdiği beleş alan 2gb belki bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla ... Samsung kullaniyorum iki sene olmustur ama hesab acik sadece silinmis neyse mega en iyisi kullaniyorum skintsz onuda kapatirlarsa nanay oluriz
Fenomenon Üye fbiugur' Alıntı: Samsung kullaniyorum iki sene olmustur ama hesab acik sadece silinmis neyse mega en iyisi kullaniyorum skintsz onuda kapatirlarsa nanay oluriz Genişletmek için tıkla ... one drive eylül ayı içinde telefona indirirsen ve otomatik fotoğraf yedeklemeyi açarsan 30gb veriyor.
fbiugur' Alıntı: Samsung kullaniyorum iki sene olmustur ama hesab acik sadece silinmis neyse mega en iyisi kullaniyorum skintsz onuda kapatirlarsa nanay oluriz Genişletmek için tıkla ... one drive eylül ayı içinde telefona indirirsen ve otomatik fotoğraf yedeklemeyi açarsan 30gb veriyor.