NeXuSRoM Üye -qarapapaq-' Alıntı: Rica ederim. Walkman vs için nexus 5 ana konudaki linki kullansaydın, onlar güncel. Genişletmek için tıkla ... yenimi diyosun bide sey bu cyanogen ekranında takıldı
-qarapapaq-' Alıntı: Rica ederim. Walkman vs için nexus 5 ana konudaki linki kullansaydın, onlar güncel. Genişletmek için tıkla ... yenimi diyosun bide sey bu cyanogen ekranında takıldı
NeXuSRoM Üye Valla ben install zipten hepsini flashladım sonra back yaptım reboot dedim suan 10 dk oldu hayla cyanogen ekranında
Valla ben install zipten hepsini flashladım sonra back yaptım reboot dedim suan 10 dk oldu hayla cyanogen ekranında
Invoke Üye Konu Sahibi Geri dön cwmye, mounts storage Format system Format data Format cache Sakın sd yi falan formatlama Geri gel, cmyi flashla. Reboot. Açılsın. Sonra geri cwm gel diğerlerini flashla.
Geri dön cwmye, mounts storage Format system Format data Format cache Sakın sd yi falan formatlama Geri gel, cmyi flashla. Reboot. Açılsın. Sonra geri cwm gel diğerlerini flashla.
Invoke Üye Konu Sahibi Ses açma kısma ve güç düğmesine basılı tut. Cwmye gir. Üstte yazdıklarımı uygula.
Invoke Üye Konu Sahibi Sonucu yaz. Gerçi hala olmuyorsa, anlatacak farklı bir şeyim yok. Ya işlemleri eksik veya yanlış yapıyorsun ya da romu indirirken hata olmuştur. Tekrar indirip denersin.
Sonucu yaz. Gerçi hala olmuyorsa, anlatacak farklı bir şeyim yok. Ya işlemleri eksik veya yanlış yapıyorsun ya da romu indirirken hata olmuştur. Tekrar indirip denersin.
NeXuSRoM Üye Oldu Kardeşim Çok Sagolda Benim Cihaz Simdi Rootlu Neler yapabilirim rootla ne indireim felan söylermisin
Oldu Kardeşim Çok Sagolda Benim Cihaz Simdi Rootlu Neler yapabilirim rootla ne indireim felan söylermisin
Invoke Üye Konu Sahibi Ne bileyim, her seyi yapabilrsin. Bu sorudan anlaşıldığı üzere özel aradığın bir şey yok doğal olarak tavsiye vermem de zor oluyor
Ne bileyim, her seyi yapabilrsin. Bu sorudan anlaşıldığı üzere özel aradığın bir şey yok doğal olarak tavsiye vermem de zor oluyor