avast Üye valla stock hali neyse oyle kurdum dtw bile kurmadım kurdum ama bazı yerler ingilizce olmus sinir bozucu
valla stock hali neyse oyle kurdum dtw bile kurmadım kurdum ama bazı yerler ingilizce olmus sinir bozucu
avast Üye Bakalım simdilik wifi kopmadı stock ROM hala koparsa wifi sovcem bu sefer klavyeyi flashlayimmi guzelmi bide sarja bakcam şarjı nasıl gidecek
Bakalım simdilik wifi kopmadı stock ROM hala koparsa wifi sovcem bu sefer klavyeyi flashlayimmi guzelmi bide sarja bakcam şarjı nasıl gidecek
Invoke Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aynı kernel sonuçta, sorun olmaz herhalde.
Invoke Üye Konu Sahibi Bu kernel(konu) sadece Nexus 5 için ama 4 için olanı da vardır xda de tahminen. Bir yaz google'a.
NeXuSRoM Üye Valla Saolasın CyanogenMod indirdim sony walkman uygulamaları bide bu rom atmayı çözdüm cihazımda rootlu fena olucak artık
Valla Saolasın CyanogenMod indirdim sony walkman uygulamaları bide bu rom atmayı çözdüm cihazımda rootlu fena olucak artık
Invoke Üye Konu Sahibi Rica ederim. Walkman vs için nexus 5 ana konudaki linki kullansaydın, onlar güncel.