tavsiye bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye bekliyorum
bir iki aya kadar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum samsung dışında onereceginiz android cihazlar neler yardımcı olur musunuz mesela windows phonedan avantajı nedir

fiyat aralığı belirtirsen daha iyi olur wpden üstün yani uygulama ve oyun (şimdilik) onun dışında fazla bi üstünlüğü yok.

bana kalırsa galaxy s3 ile htc one x e bakabilirsin.

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi
samsung düşünmüyorum açıkçası s3le alakalı bazı söyletilerde can sıkıcı biraz bu one x hakkında biraz daha bilgi verseniz zahmet olacak ama

Galaxy Note 2 yi beklemeni öneririm.(Satışa sunulmasını)

lgkg300

Üye
fiyat aralığı ve özellikle görmesini istediğin özellikleri ( kamera kalitesi, 3g, işlemci hızı, veya oyunlar için performansı) belirtirsen çember daralır daha iyi bir tavsiye olur.

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi
hd video kaliteli resim çekimi 3g gayet hızlı stabil bi cihaz diyelim o zaman oyun ama en önemlisi hız

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi
fiyat ne kadar hocam bide android hiç kullanmadım açıkçası hiç de bilmiyorum bu yüzden şunu da sorayım symbian gibi birşey yüklemek bu kadar kolay mi

fiyat ne kadar hocam bide android hiç kullanmadım açıkçası hiç de bilmiyorum bu yüzden şunu da sorayım symbian gibi birşey yüklemek bu kadar kolay mi

One X 1800-1900 civarında fiyatı.bir de neden symbian yukleyesin ki ?

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi
symbin yukleyeyim demedim hocam yanlis anlattim galiba demek istedigim symbinda bi sis dosyasi olur setup olarak tiklar kurarsin android icin de ayni kolaylik gecerli mi

symbin yukleyeyim demedim hocam yanlis anlattim galiba demek istedigim symbinda bi sis dosyasi olur setup olarak tiklar kurarsin android icin de ayni kolaylik gecerli mi

Androidde sis değil de apk dosyası var yine sis gibi kurulum dosyası.Basıyorsun kaydet diyorsun yüklüyor.tabi dosya yöneticisi lazım bunun için de.

bence sadece one x ve sIII ile sınırlamayın kendinizi 2000 tl altına alınabilecek de güzel android telefonlar var örn sony xperia s ya da one s gibi ama bence note 2 yi beklemen en iyisi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Sciondar

Üye
bende almayı düşünüyorum öne neo v ye karar kıldım fakat sar ı fazlaymış biraz korkuttu beni

bnce kardeşim biraz bekle 2 yada 3 ay kadr bir ton telefon çıkıcak ozamn bakarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...