derya1978
Üye
-
Konu Sahibi
-
Almışken iyi bir şey al ömürlük olsun.s.a arkadaşlar toshiba a500 1 dn bilgisayarım var optik sürücü açılmıyor arızalı cd dvd kullanamıyorum
internette satılan Taşınabilir Optik sürücü ucuzlardan 50 / 100 tl olanlardan alsam işe yararmı sadece bilgisayar çökünce kurmak için cd koymak için lazım
arada sırada lazım oluyor
word ve excell kurmam lazım olduğunda cd si var mecburen lazım yoksa bilgisayar çöksede usb den yükleniyor onu biliyorum
Almışken iyi bir şey al ömürlük olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu güzel geldi bana. Bir benzeri bende var memnunum.
evet aynen öyle.bunu alıp sadece usb lerini bilgisayara takıp kullanacağım değilmi teşekkürler
Portable DVD ye para verdiğinize deymez.
DVD li bir PC de .İSO halide getirip kullanın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesaj birleştirildi:
İlla Portable DVD olsun derseniz en uygun fiyata 83 liraya kapatabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hazır almışken 12.7mm kızakta almanızı öneririm malum dvd yi sökünce orası açık kalacak isterseniz bu aparatla dahili HDD takabilirsiniz.
Gerçi sökmeyeceksiniz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
100 lirayı bulur DVD RW + DVD kutu + Caddy
O zaman sıfır masrafla, makaleyi uygula daemon tools kullan.hayır sökmeyeceğim sadece arada sırada kullanacağım
lazım olunca usb girişine takıp işim bitince çıkaracağım onun için lazım aşağıdaki sebepler için gerekli yoksa gerek duymam özellikle 2.şık için lazım
1. win 7 yüklemek format atmak için ( 1 / 2 yılda 1 kere lazım olur )olursa
2. excel ve wordl cd si var onu takıp yüklemek için ( 1 / 2 yılda 1 kere lazım olur ) olursa oda
O zaman sıfır masrafla, makaleyi uygula daemon tools kullan.
Olur, hatta ona bile gerek yok HDD de bile durabilir, yükleyeceğin zaman tıkla, bilgisayara DVD takılmış gibi BD Rom gibi açılır.demans tools ile excel wordl kurulum cd sini usb bellek aktarabilirmiyim
İlk bu uygulama ile word cd'sinin isosunu alacaksın. Sonra bu dosyayı rufus ile usb'ye yazdıracaksın.deamon tools ile excel wordl kurulum cd sini usb bellek aktarabilirmiyim
Olur, hatta ona bile gerek yok HDD de bile durabilir, yükleyeceğin zaman tıkla, bilgisayara DVD takılmış gibi BD Rom açılır.
Yok be word ile format mı atacan ne rufusuSonra bu dosyayı rufus ile usb'ye yazdıracaksın.
DVD yapısını bir İSO haline getirecek istediğin yere at.hdd de nasıl duracak peki
Çok Gereksiz Bence.Millet Cd den Uzaklamaya Bakar Siz Aksini Yapıyorsunuz.Flaş Bellek İle Format En Fazla 10 15 Dk Sonra Masaüstündesiniz.Dvd İle 45-60 Dk Garanti
bilgisayar modelini söyle de biz de sana bilgisayar için bir cd rom tavsiye edelim.benim derdim format değil usb den format atabiliyorum
derdim elimde wordl excell kurulum cd dvd si var onu bilgisayarıma yükleyemiyorum dvd room sürücüsü açılmıyor arızalı ondan
excell wordl cd dvd sinden kurulum yapmak istiyorum usb nasıl atacam onu anlamıyorum karışık iş yani
pardon söylemişsin.bilgisayar modelini söyle de biz de sana bilgisayar için bir cd rom tavsiye edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?