tarayıcı problemi olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
tarayıcı problemi olanlar
sevgili modlar ve üstatlar tarayıcıyı nasıl hızlandırıriz program yada yöntem bilen varsa aydınlatsın yoksa nokiaya veda etmeyi düşünüyorum.benim için oyun müzik program pek önemli değil tek derdim internet hızlı olsun. yardım lütfen

Konu Sahibi
yok hocam kendi tarayıcısı operadan daha iyi performans veriyor yokmu bunun başka yolu ya olmazsa motorolla atrix almayı düşünüyorum

Konu Sahibi
hocam atrix kafamda siz daha tecrübeli olabilirsiniz yalnızca tarayıcı bazında ne öneririsin 1200 tl lik bir bütçe ile ne alınabilir htc evo 3d galaxy s1 mororolla atrix yada se modellerinden

hocam atrix kafamda siz daha tecrübeli olabilirsiniz yalnızca tarayıcı bazında ne öneririsin 1200 tl lik bir bütçe ile ne alınabilir htc evo 3d galaxy s1 mororolla atrix yada se modellerinden

Üstüne biraz daha katıp galazy s2 çok iyi olur: Ayrıca evo 3d de mükemmel bir cihaz.

benden sin arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ..

tarayıcı diyorsan samsung glaxsy serisinden başka cihaz almayacaksın, bütcenize en uygun sg2 var...bende sg3 bekliyorum...

Tepkiler: polat_karaduman

papakudioflu

Emekli Yönetici

benim için önemli olan internet hızı diyorsan nisan ayı ortalarına kadar bekle lumia900 ü gör ondan sonra karar ver derim

arkdaş 1200 tl bütçenin üstüne 100 tl daha koy git kesinlikle galaxy s2 al arkadaşım aldı bir siteden güvenilir de baya

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkdaş 1200 tl bütçenin üstüne 100 tl daha koy git kesinlikle galaxy s2 al arkadaşım aldı bir siteden güvenilir de baya

arkadasım s2 için üzerine koymasına gerek yok on gün sonra zaten s3 çıkıcak s2nin fiyatı düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...