Tam tamına 1200 HP

ewet abi ama belkide yeni y1katm1st1r..ç....

hayır sen hıc amerıkada camurlu kırlı araba gordun mu??yollar asfalt otoban gıbı-+yollarda toz camur yok!!!

ewet abi ama ara 1200hp gosterge 240 bu ne yaaaa...

pardon pardon pardon mil di dimi ozur dilerim yaw s*ctm ama....

Bu arabaya benzin yetmezzz.Petrol kralı olursam bu arabadan 2000 hP lik yaptırırım.Nası fikir.Uçak yerine kullanırım

alma ibo zaten kendi kendini batirmissin formda 240 hehe. Olm insan dikkatli bakar bi ne yaziyor. Bi de bana kiziyonuz sazanlik yapiyom diye

olum benm aklım yerindemi len sabah aksam gece mmaxicep oldum....

walla ben ciddi ciddi goz problemi cekiom. Bi de calismiyorum cok. Sinawlar olmasina ragmen. Grev bitti bu arada cuma gunu ozgurlukkkkkkk!!

arkadslar bişi dicem ayıp olack ama siz birbirlerinizn MSN lerini alın orda muhb etsenz!
yanlıs anlmayn ama!

burak bittin olum sen simdi modumuz sana ban atccaaaaaaaaaakkk.....

DEEEEEEEERMISIM...ç...

herkeste msn yok hem buras1 bole burda bol sohbet var kardes...

o zaman kendinize bi topic acın orda muhb edn konudan uzaklastk!
yoksa edin muhbet!
bi yermde deil!

yaaa kardes sen mod musun ne die el at1yon bizim yarbay zaten bize haber verio konuya donmemiz gerekio die hadi bakim sen spor bolumune git...ç....byeee anam....

tamam beyler sakın adam haklı burası yerı degıl dogruya dogru daldım bende kusurabakmayın((muhabbetı keselım konuya donelım 1200 hplık araba sızce kac lıtre yakar ya????

usta boswerr ben kaapatıom zaten uyeliki yaz geldi giremicem herkese selam!!!derim we de giderm!

olsun zaten forum kurallarına ters dusuyo hadı sana ıyı tatıller ıyı dınlen tamammı???))